Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru Marirea Vitezei de Upload UPC - toate abonamentele
image

Petitie: "Petitie pentru Marirea Vitezei de Upload UPC - toate abonamentele"

Facebook share

Sunt unul dintre primii detinatori al unui abonament de internet UPC Fiber Power 120 din Romania si sunt dezamagit de "performantele" conexiunii mele la internet.

Nu este normal ca o conexiune la internet, oricare ar fi ea, sa aiba diferente atat de mari intre download si upload, viteza de upload la acest abonament - cel mai scump de la UPC - nu depaseste 5% din viteza de download.

Nici nu vreau sa ma gandesc la cei cu abonamente mai mici, cunosc cazuri intre prieteni, care nu pot face aproape nimic cu netul de la upc, desi acum promotia lor se numeste "Multumesc Upc".

Daca eu la abonamentul maxim UPC Fiber Power 120 am probleme la vizionarea unor videoclipuri youtube la calitate standard - nu zic HD, ce sa mai spunem de cei cu abonamente mai mici ?

Vreau sa semnati petitia si cei de la UPC sa mareasca viteza de upload, la cel putin 50% din valoarea de download specifica fiecarui abonament in parte.

PS: Mentionez ca nu folosesc wireless si un computer ultra-performant licentiat, instalat corect si updatat la zi. Viteza de transfer la UPC ROMANIA este extrem de mica, iar acest lucru nu aduce nicio multumire ca abonat.

25/02/2012

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: UPC ROMANIA
Categorie: Internet.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =