Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Aduceti AC/DC in Romania
image

Petitie: "Aduceti AC/DC in Romania"

Facebook share

Odata cu concertul Metallica de pe 23 iulie majoritatea rockerimii romane se declara satisfacuta in proportie de 90% de experientele concertistice heavy. Raman 10 procente care nu pot fi rezolvate decat de o singura trupa, care ne-a ocolit pana in prezent: AC/DC ! Faptul pare acum mai aproape ca oricand de a fi rezolvat, dat fiind turneul mondial anuntat de australieni pentru toamna acestui an si care se spune ca va acoperi majoritatea tarilor europene.
Pe de alta parte Emag!c s-a miscat cu foarte mult talent in acest an, marturie stand numarul mare de monstri sacri ai genului adusi pe plaiuri mioritice si cronicile excelente ale concertelor sustinute.
Acestea fiind datele problemei adresam aceasta petitie responsabililor firmei mai sus mentionate solicitand (imperativ chiar!) eforturi sustinute in vederea includerii Romaniei pe harta tarilor ce vor fi vizitate de Angus&Co. in amintitul viitor turneu.
Speranta noastra sta intr-un numar cat mai mare de semnaturi de sustinere a prezentei petitii si intr-un cat mai amplu ecou al ei in randurile conducerii Emag!c.

29/07/2008

Autor: Speedy.K
Destinatar: Emag!c Entertainment
Categorie: Muzica, tv, radio.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Stire MetalHead.ro 08/12/2008
Stire cu titlul de zvon pe Metalhead.ro: Zvon: Concert AC/DC in Romania (Update)

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =