Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Taxarea Religiei
image

Petitie: "Taxarea Religiei"

Facebook share

Religiile sunt organizatii de mare profit ce isi castiga banii din manipularea populatiei si indoctrinarea acestora, inca de mici copii. Banii sunt folositi in a crea influente si presiuni politice ce la randul lor afecteaza INTREAGA populatie, indiferent de convingerile religioase individuale ale cetatenilor.

Este binecunoscut ca Biserica Catolica este printre primele 3 organizatii din cele mai bogate din lume, putand elimina problema saraciei peste tot in lume, odata si pentru totdeauna, cu doar o fractiune din averea acumulata. In continuare aceasta predica saracia si mizeria ca fiind o virtute.

Religiile au incercat si incearca penalizarea multiplelor obiceiuri si instincte naturale ale oamenilor, obiceiuri ce le considera fals ca fiind vicii, penalizandu-le pe cele reusite a fi facute ilegale atat in bani cat si prin incarcerare si pretinzand taxarea viciilor ce au esuat a fi facute ilegale.

Cu toate acestea, cultele si religiile NU PLATESC TAXE, ele insisi fiind prin definitie, un viciu. Nu platesc taxe pe profit, nu platesc taxe pe teren, nu platesc taxe pe cladiri. Cele de mai sus sunt valabile pentru TOATE religiile, nu numai cele crestine. Daca am taxa religiile ca orice alta carja sau viciu am reusi sa platim inapoi toata datoria tarii in decursul a unei singure generatii.

Semnati DA taxarii religiilor.

07/03/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =