Prima pagina » Petitii online » LICEUL TEORETIC ,,EMIL RACOVIȚĂ” TECHIRGHIOL NU TREBUIE SĂ PIARĂ!

Petitie: "LICEUL TEORETIC ,,EMIL RACOVIȚĂ” TECHIRGHIOL NU TREBUIE SĂ PIARĂ!"

Dragi părinți, profesori, elevi sau simpli cetățeni ai orașului Techirghiol. După cum știți deja, de la anul, clasa cu profil teoretic nu va mai exista! Iar desființarea clasei de profil teoretic schimbă radical soarta liceului. De la numele liceului, pentru că este un liceu teoretic, și desființarea clasei de profil teoretic, înseamnă automat și desființarea numelui și, mai apoi, în viitor, desființarea liceului, devenind școală generală. Gândiți-vă la toți elevii din Techirghiol care își doresc să urmeze un liceu teoretic și care nu vor să piardă timpul făcând o navetă, fiind deja un liceu în oraș, aproape de casa, având astfel mai mult timp să studieze. Sau la elevii care nu au o situație financiară bună, dar își doresc să urmeze un liceu cu profil teoretic. Pentru ei nu se poate face nimic? La ei nu se gândește nimeni? Este singurul liceu din ORAȘ! ESTE AL NOSTRU și doar ÎMPREUNĂ putem schimba soarta liceului!

19/02/2019

Autor: Picoiu Denisa