Prima pagina » Petitii online » Vapatul nu ucide! SUSTINE VAPATUL IN SPATII PUBLICE SAU CREAREA SPATIILOR SPECIAL AMENAJATE PENTRU VAPERI!

Petitie: "Vapatul nu ucide! SUSTINE VAPATUL IN SPATII PUBLICE SAU CREAREA SPATIILOR SPECIAL AMENAJATE PENTRU VAPERI!"

Vapatul nu este același lucru cu fumatul și lumea trebuie să înțeleagă asta! Țigările electronice, mod-urile, vape pen-urile, împreună cu lichidele cu diferite arome cu sau fără aport de nicotină, sunt ALTERNATIVE CARE AJUTA LA RENUNȚAREA LA FUMAT. Țigările electronice sunt create pentru a scuti utilizatorul de TOXINELE și problemele de sănătate cauzate de țigările comercializate de companiilor de tutun. Un vaper este un utilizator/consumator al produselor precum țigări electronice, lichide, etc și nu poate fi identificat cu un fumător pentru că NU FUMEAZĂ ci VAPEAZĂ! Cu toate astea, statul, societatea și chiar presa, nu fac diferența între cele două aspecte. Legea antifumat se aplică și vaperilor nu doar fumătorilor, deși încă din denumire ne dăm seama că este vorba de o lege care interzice fumatul, nu vapatul. Acest lucru nu ar fi atât de grav, pentru că spre deosebire de fumători, vaperii nu sunt atât de înverșunați și se pot resemna faptului că nu le este permis să vapeze în spațiile publice. În aeroporturi și penitenciare de maximă siguranță, fumatul este permis în spații special amenajate. Despre vaperi nu se pronunță nimeni le nivel legal cu privire la spațiile publice special amenajate unde pot să vapeze de unde deducem că vaperii, într-un aeroport spre exemplu, sunt NEVOIȚI să vapeze laolaltă cu fumătorii, în spațiile special amenajate pentru fumători! Un vaper este vaper TOCMAI pentru a renunța la fumat și la efectele nocive atât ale fumatului activ cât și cel pasiv însă conform legislației, este OBLIGAT să împartă aceeași încăpere cu fumătorul, dacă dorește să vapeze! De ce sunt obligați vaperii să fie tratați ca fumătorii și mai grav, să fie puși în aceeași categorie cu aceștia??? Vrem spații special amenajate pentru vaperi sau vapatul să fie permis în spații publice închise pentru că nu periclitează sănătatea utilizatorilor și consumatorilor, nici a celor activi și cu atât mai puțin a celor pasivi! Semnează petiția pentru a face diferența între fumat și vapat și a îți câștiga dreptul de a trăi sănătos! Nu ești fumător, ești vaper, și te felicităm pentru asta!

27/02/2016

Autor: