Prima pagina » Petitii online » Televiziunea - o sursa de vulgaritati, violenta si emisiuni de prost gust

Petitie: "Televiziunea - o sursa de vulgaritati, violenta si emisiuni de prost gust"

In ultimii ani televizorul in plina zi nu difuzeaza altceva decat stiri de scandal, emisiuni cu invitate mai mult dezbracate dacat imbracate... si crainice de asemenea. Sa nu mai vorbim despre limbajul folosit. Cu cat se vorbeste mai urat si cu cat aratam un caz cu mai multa suferinta cu atat mai mare este audienta. TVR1 si TVR2 incearca sa se incadreze intre niste limite decente dar pe celelalte programe este dezastru. Pentru noi ca adulti este simplu: schimbam canalul sau chiar inchidem televizorul... dar ce facem cu copii. Nu cred ca putem sa scoatem toate programele din meniu sau sa nu dam voie copilului sa se uite deloc la televizor... mai ales cand nu suntem acasa... din pacate nu putem fi tot timpul langa ei... mai trebuie sa si muncim.
Ma intreb destul de des ce face CNA-ul pentru toate vulgaritatile, stirile de scandal si crimele difuzate.
Toate cele bune, Elena.

12/05/2010

Categorie: Muzica, tv, radio, Social.