Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva incinerarii lui SERGIU NICOLAESCU

Petitie: "Petitie impotriva incinerarii lui SERGIU NICOLAESCU"

Dragi romani,

Hai sa ne alaturam si sa salvam sufletul marelui nostru regizor SERGIU NICOLAESCU.
Daca acest om si-ar fi dorit incinerarea nu si-ar fi facut din timpul vietii cavou in orasul sau natal, Targu Jiu.
Cand sora regizorului a fost intrebata la o televiziune ce va face cu cenusa acestuia a raspuns ca o va duce la cavoul acestuia din Targu Jiu.
Gurile vorbesc despre acesta ca ar fi fost un om credincios ceea ce este in dezacord cu incinerarea.
Nu este sinucigas ca sa nu beneficieze de slujba de inmormantare (daca va fi incinerat nu va avea parte de sujba, va fi incinerat fara slujba).
Sergiu Nicolaescu s-a pus in slujba filmului romananesc pana la sfarsitul vietii lui si mai inainte de toate el a apartinut tuturor romanilor si va apartine noua pentru totdeauna prin comorile sale nepretuite pe care le-a lasat in urma sa, filmele de mare succes care au descretit fruntile si au delectat mintile multor oameni.
Haideti sa semnam petitia pentru ca sufletul lui sa se poata odihni in pace si sa fie inmormantat crestineste.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Amin!

04/01/2013