Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Reparatia Drumului Judetean 117, Zemes", pagina 1

Facebook share
 
solovinci (18 Iulie 2010, 14:18)
Raspuns petitie
Raspunsul Consiliului Judetean Bacau privind aceasta petitie se gaseste pe prima pagina a acestei petitii la sectiunea " DOCUMENTE " , chiar deasupra enuntului petitiei .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Turist (17 August 2011, 15:58)
Unde sunt faptele?
Este trist ce se intampla! Chiar si cu lingurita daca ati fi lucrat la acest drum, ar fi fost gata pana acum de 10 ori! Nu ne intereseaza istoria acestui drum, nu ne intereseaza cate straturi de asfalt s-au turnat in trecut! Astea sunt doar cuvinte care sa umple o pagina oficiala. Sunteti in stare sa-l reparati? Sunteti in stare sa lasati rafuielile politice si sa va faceti treaba? Aveti nevoie de un branci? S-a facut! In scurt timp va incepe o ancheta pe aceasta tema. Sa nu ziceti sa nu ati fost avertizati!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
viitor"" turist politic'' (23 August 2011, 13:55)
chiar...unde????
cine se atinge de Benea si ai lui????!asteptam ancheta!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
altul (21 Octombrie 2011, 21:02)
o primarie cu paraziti ,, domesticism
primarul e vierul, secretarul e intelectualul,viceul e betivul,consilierii sunt oile,doamna de la fisc e,,dreptatea intruchipata;;contabila e contabila,restul sunt si ei pe acolo vai de steaua lor,iar noi suntem fututii care stam cu pantalonii dati jos.Huo imputitilor!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
yry (2 Martie 2012, 18:27)
jegurilor !!!
ar trebui sa faceti ceva in legatura cu asta ca ne-am saturat sa asteptam si sa ne rupem masinile ! nu uitati ca noi vam pus acolo si sunteti platiti din bani nostri si nu faceti nimic rusine sa va fie
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
YRY (2 Martie 2012, 18:35)
NESIMTITILOR
daca ati face un asfalt de calitate un drum bun altele ar fi incasarile la bugetu primariei altele ar fi taxele ! dar voi stiti sa cereti dar nu oferiti nimic ! sa va fie rusine , acusi vin alegerile si va bateti cu pumnu in piept !!! dar nu ati miscat un deget pentru acea zona , oameni nu se descurca pe drum decit cu cizme de cauciuc , malul care sa rupt la vararie cu tot cu drum la fel nu ati facut nimic ca asa sunteti voi nu aveti nici cel mai mic interes 1 dar sincer masi bucura sa va vad la puscarie pentru nepasarea asta ! va stiti voi aia care sunteti !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jechila adrian (2 Aprilie 2010, 09:19)
oare localitatea din care provine d-ul presedinte...
oare localitatea din care provine d-ul presedinte al consiliului judetian are parte de aceiasi indiferenta sau mai bine zis locuitorii acelei localitati sunt la fel de afectati de lipsa fondurilor precum locuitorii zemesului.Cind Stefan cel Mare i-a improprietarit pe razesii acelor vremuri nu s-a gindit ca peste sute de ani aceasta tara va avea parte de o administratie demna de toata jena si de conducatori lipsiti de bun simt.Cu siguranta ar fi lasat-o de buna voie turcilorsi noi am fi dus-o mult mai bine.Bravoooo benea(subst. comun) esti tare (ai vreo boala?)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PUIU ANCA (7 Martie 2012, 15:58)
ADEREZ LA PETITIA VOASTRA
ADI, AI MARE DREPTATE!

MAI BINE RAMANEAM OCUPATI DE TURCI PENTRU CA AIA STIU SA-SI PUNA IN VALOARE TARA
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: