Prima pagina » Petitii online » Împotriva încălcării Constituţiei de către Guvern

Petitie: "Împotriva încălcării Constituţiei de către Guvern"

AVÂND ÎN VEDERE, ÎNCĂLCAREA DE CĂTRE GUVERN A URMĂTOARELOR ARTICOLE ALE CONSTITUŢIEI:

Articolul 47

(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

Articolul 28

Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

Codul Fiscal

Art. 4. - (1) Prezentul cod se modifica si se completeaza numai prin lege, promovata, de regula, cu 6 luni inainte de data intrarii in vigoare a acesteia. (2) Orice modificare sau completare la prezentul cod intra in vigoare cu incepere din prima zi a anului urmator celui in care a fost adoptata prin lege”.

şi articolul unde se specifică că POPORUL ROMÂN poate să-şi exprime opinia în legătură cu măsurile Guvernului, printr-un REFERENDUM NAŢIONAL, propun ca petitia sa fie data Avoatului Poporului, care sa sesizeze Curtea Constitutională!
Deoarece ne-am săturat să ni se încalce drepturile, într-un mod aşa de grosolan şi fără lipsă de bun simţ!

06/07/2010

Autor:
Destinatar: Poporului Român, Avocatul Poporului, Curtea Constituţională a României, Guvernul României, Parlamentului României, Preşedintelui României, Mass-Media