Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru apararea drepturilor si libertatilor posesorilor de autovehicule, cu o vechime mai mare de 20 d...
image

Petitie: "Petitie pentru apararea drepturilor si libertatilor posesorilor de autovehicule, cu o vechime mai mare de 20 de ani, cu potential colectibil si istoric"

Facebook share

Obtinerea urmatoarelor facilitati, pentru posesorii de autovehicule, cu o vechime mai mare de 20 de ani, cu potential colectibil si istoric :
a) incadrarea la categoria de « vehicul istoric » la implinirea a 30 de ani de la data fabricatiei autovehiculelor , indiferent de data, pana la care au fost acel model produs.
b) obtinerea de numere de inmatriculare specifice si distinctive, pentru autovehiculele din categoria « vehicul istoric ».
c) numere de inmatriculare sezoniere, cu valabilitate intre 3 si 6 luni/an, cu asigurare si impozit flexibil, doar pe perioada inmatriculata, pentru autovehiculele cu varsta de minim 20 de ani.
d) numere de tip « 07 », dupa modelul german, valabile pentru 10 autovehicule cu vechime de peste 20 de ani vechime, cu taxe si impozite diminuate.
e) obtinerea posibilitatii radierii la cerere, a autovehiculelor, cu vechime mai mare de 20 de ani, cu scoaterea de la plata impozitelor si taxelor pe perioada radierii, si cu posibilitatea reinmatricularii ulterioare.
f) autovehiculele, cu o vechime mai mare de 20 de ani, cu potential colectibil si istoric sa fie protejate, chiar daca sunt in stare de epava, in scopul restaurarii lor, sau in scopul prelevarii pieselor de schimb.

18/12/2011

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =