Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie privind raspunderea cu averea a parlamentarilor pentru legile si ordonantele de urgenta gresite ce le ...
image

Petitie: "Petitie privind raspunderea cu averea a parlamentarilor pentru legile si ordonantele de urgenta gresite ce le dau, precum si scoaterea imunitatii parlamentare pentru a fi judecati egal ca si oameni de rand"

Facebook share

Cerem raspundera Penala a tuturor Parlamentarilor Romaniei de la revolutie incoace ce se fac vinovati de fapte ce au adus prejudiciu Tarii si oamenilor de rand din aceasta tara. Cerem ca Parlamentarii Romaniei sa fie egali in drepturi cu toti Romanii sa nu mai aiba privilegii si imunitate parlamentara. Dorim o transparenta totala a parlamentarilor nostri si a parlamentului. Cerem ca salariile lor si sporurile sa nu depaseasca mai mult de 4 ori salariul minim pe economie. Tot odata cerem ca parlamentarii nostri sa raspunda cu averea si cu bunurile ce le au pentru legile gresite ce inrautatesc nivelul de trai si submineaza economia tarii. Cerem drepturi sporite pt. ANI sa-i poata verifica mai bine si dreptul Ani de a confisca toata averea Guvernantilor mincinosi ce nu au declarat tot ce au. Cred din tot sufletul ca mai exista Omenie si Respect in aceasta Tara, cred din tot sufletul ca mai exista oameni care gandesc ca si mine si vor sa vada o tara infloritoare macar pana ajung la pensie. Cred ca este timpul sa ne unim si sa spunem NU acestor "oameni" ce ne conduc egal de ce culoare politica sunt. Ca sunt toti la fel, ne-am convins in cei 20 de ani de umilinta in care au facut tot ce au vrut pt. folosul lor si a clientelei lor politice. A venit timpul sa poarte raspundera pe umeri lor pt. ceea ce au facut, cred ca povara trebuie pusa pe spatele lor sa se simta si ei asa cum ne simtim si noi acum. Nu am nici cel mai mic regret si cred ca daca acum nu luam masuri sa simta si ei ce am simtit noi istoria se va repetea la nesfarsit. Cred ca am intrat intrun secol nou care va trebui sa aduca schimbari mari sociale si cred ca nivelul de trai si bunastarea oamenilor trebuie sa fie primordiale, cred ca aceasta lege ar trebui sa se numeasca Legea Bunului Simt. In care toti suntem egali si raspundem pt. ceea ce facem. Cred ca actuala tendinta este complet gresita si pana nu vom lua masuri nu se va schimba nimic. Haideti sa gasim solutii si idei noi sa strangem semnaturi pt. ca altfel vom fi ignorati ca si pana acum i-ar viata noastra va deveni un chin cu tot felul de biruri pe care le vom plati numai noi oamenii de rand. Acesti oameni numiti guvernanti traiesc pe cu totul alta planeta si nu le pasa daca noi rasa oamenilor de rand suntem exterminati. Sper ca aceste randuri sa fi aprins o scanteie in sufletul vostru. Nu cred ca razbunarea este o solutie dar in zilele noastre, vorba guvernantilor este o necesitate urgenta. (o ordonanta de urgenta pe care putem sa le-o dam noi claselor politice cu siguranta).

15/05/2010

Autor: Duma Doru
Destinatar: Parlamentul Romaniei si Presedintelui Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =