Prima pagina » Petitii online » Confiscarea averilor cetatenilor rromi si indreptarea comportamentului acestora

Petitie: "Confiscarea averilor cetatenilor rromi si indreptarea comportamentului acestora"

Atat de multi cetateni rromi care refuza sa munceasca cinstit recurgand astfel la acte de hotie si violenta (sunt si care muncesc cinstit dar ma refer strict la cei care nu fac nimic toata ziua dar stau in palate)...zilele trecute 3 astfel de oameni au abordat un cetatean in varsta care era impreuna cu un al 4-a care "avea grija" de el...a fost lovit cu pumnul si furat...ciudat este faptul ca desi acestia sunt des vazuti cersind...traiesc intr-o casa cu 2 etaje si o curte imensa...de unde bani pentru asa ceva? O a doua problema ar fi insusi comportamentul lor lipsit de orice fel de respect, plin de violenta...niciodata nu o sa fie unul singur care sa "atace", au putere doar "in haita"...chiar nu putem face nimic impotriva lor? M-am saturat sa stau cu frica, sa se ia de mine si sa fiu batut pentru o tigara care e doar o scuza ca sa imi fure telefonul/portofelul.

14/05/2017

Destinatar: Romania