Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Aveţi dreptul la cel puţin două ore de intimitate totală cu bebeluşul dumneavoastră, imediat după naşt...
image

Petitie: "Aveţi dreptul la cel puţin două ore de intimitate totală cu bebeluşul dumneavoastră, imediat după naştere"

Facebook share

Dragi părinţi,

Suntem bucuroşi să vă dăm o informaţie de importanţă capitală, atât pentru bebeluşul dumneavoastră cât şi pentru legătura pe care trebuie să o stabiliţi cu el.

Aveţi dreptul la cel puţin două ore de intimitate totală cu bebeluşul dumneavoastră, imediat după naştere (dacă doriţi, bineînţeles). Aceasta pentru că în acel moment el părăseşte o lume paradisiacă pentru a intra în lumea noastră !

În timpul sarcinii, între mamă şi bebeluş se formează o legătură în inconştient, pe care el o înregistrează în creier (vezi situl www.maternologia.ro). Această legătură este firul vieţii. El nu poate fi întrerupt brutal (decât în caz de necesitate reală) pentru că provoacă traume mai mult sau mai puţin grave pentru bebeluş.

Trebuie mai întâi să pregătim cel puţin două ore (chiar cinci ore dacă e posibil) pentru ca el să regăsească puţin lumea din care a venit, în braţele mamei sale, ascultând vocea ei, simţind mirosul şi bătăile inimii ei..., pentru ca el să se obişnuiască cu diferenţa imensă căreia trebuie să-i facă faţă la venirea pe lume.

Dacă sunteţi de acord cu campania noastră care ne va conduce apoi la demersuri oficiale şi cu această nouă modalitate de a aduce pe lume copiii noştri - care a început deja să se practice într-o mare parte a Europei - vă rugăm să semnaţi această petiţie.

Vă mulţumim anticipat în numele bebeluşului dumneavoastră.
Asociaţia « BBB »

06/06/2011

Autor:  
Categorie: Sanatate, Social.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =