Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Aveţi dreptul la cel puţin două ore de intimitate totală cu bebeluşul dumneavoastră, imediat după naştere", pagina 1

Facebook share
 
Romanul (6 Iunie 2011, 20:24)
Copii
Se numeste copil nou nascut . Asa se spune in limba romana. Termenul de "bebelush" , este diminutivul de mahala a englezescului baby. Va rog nu mai insultati limba romana!
In alta ordine de idei , consider ca in primele doua ore dupa nastere copilul nou nascut si mama au nevoie de supraveghere si de asistenta medicala de specialitate !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Estera (29 Iunie 2011, 00:51)
mic
Asistenta medicala de specialitate inseamna aparate, ustensile reci si neprietenoase,..obiecte, oameni, temperaturi pe care pe NOUL NASCUT il sperie, il agaseaza...il streseaza groaznic, E vine dntr-un mediu tota prietenos, minunat, cald si auspicios intr-o lume pe care nu o cunoaste, singura legatura pe care o are e MAMA lui. Are nevoie de ea si de atingrerea ei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mamica (12 Iulie 2011, 10:57)
:)
eu am nascut prin cezariana.. evident ca n-am putut sa-mi tin fetita in brate imediat dupa.. si mai toata ziua am fost ametita si nu eram in apele mele, dar cand mi-a fost mai bine, mi-au adus copilul in salon , dar nu mi-au lasat fetita decat vreo 10 min desi amandoua eram bine.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ana (12 Iulie 2011, 23:20)
Bebelus
Draga romanule, cuvantul bebelus este diminutiv de la cuvantul romanesc bebe , nu de la baby. Cat despre nevoia de supraveghere, asistenta medicala si sute de aparate de ultima tehnologie....nu uitati ca s-au nascut copii si pe vreme de razboi si au supravietuit si fara tehnicile de ultima ora care la noi in tara de multe ori sunt folosite si cu rost si fara rost, doar pentru ca este la moda.
Acel moment de intimitate dintre mama si bebelus, si eventual si tatal alaturi consider ca sunt mult mai importante, necesare si benefice decat toata supravegherea si asistenta, care in spitalele de stat inseamna de cele mai multe ori trimitere mamei in salon si cu asta basta, nu sta nici o asistenta langa tine sa te monitorizeze.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: