Prima pagina » Petitii online » Vreau sa fiu om!

Petitie: "Vreau sa fiu om!"

In urma cu ceva ani a aparut un inger al animalelor pe nume Kola Kariola, a ajuns sa isi sacrifice benevol viata, casa, familia, si tot ce avea doar pentru a salva suflete abandonate, chinuite, maltratate, a facut din muribunzi o adevarata splendoare, si ce crezi?! nu are nevoie de statui sau alceva, decat de ADOPTI si DONATI, zis si facut! Pana azi, cand cei de la telefonie mobila, cu nr unic 7488 au decis sa nu le mai permita donarea prin sms cu textul Kariola, cea ce mi se pare absurd, era modul prin care orce suma, chiar si aia de 20 lei de la mine, 20 lei de la altul si tot asa, ajungea la ei. Acum noi ce sa facem? sa mergem sa stam la coada la banca pt 20 lei?! Nu mi se pare corect, si le CER AJUTORUL SI INTELEGEREA CELOR DE LA 7488 sa ne dea voie sa donam incontinuare pentru niste suflete si asa batute de noroc si vai de capul lor. Va cer respectuos sa va ganditi la acele suflete, la noi, si mai ales la Kariola, lasati ne sa ii ajutam cu putinul nostru, fiti si voi oameni, va implor revizuiti va decizia si lasati ne si dupa data de 01.11.2019 sa donam. Va multumesc anticipat, si asteptam un RASPUNS FAVORABIL, va rog frumos.

28/10/2019

Autor: Irimia Alexandra