Prima pagina » Petitii online » NU cruzimii fata de Animale!! Valentin Ciobanu si Anatol Timercan !

Petitie: "NU cruzimii fata de Animale!! Valentin Ciobanu si Anatol Timercan !"

Rog mult pe toti cine nu este indiferent de soarta fratilor nostrii mai mici sa iasa la PROTEST care se va desfusara pe data de 3 noiembrie orele 11.00 linga Ministerul Justitiei al Republicii Moldova pe strada 31 August 1989 82 orasul Chisinau MD 2012 !!!
Noi luptam pentru PACE !!!
In ziua de azi Cruzimea fata de animale a devenit in Moldova ceva obisnuit, trebuie sa se termine odata cu aceste orori !!! In alte tari ale Europei cruzimea fata de animale este aspru pedepsita cu inchisoare chiar , la noi in Moldova nu se face nimic , de ce toti cei care le maltreateaza le abandoneaza nu sunt pedepsiti ? de ce nu au si ei aceleasi drepturi???? SUNT SUFLETE NU OBIECTE , SUNT PRIETENII NU DUSMANI !!!
Oameni buni rog sa va implicati in cazul unde este implicat minorul Valentin Ciobanu care a filmat cazul ingrozitor si a fost initiatorul faptei murdare la fel si Anatol Timercan individul care a ucis FARA SUFLET si cu o cruzime enormal motanasul !!!! La fel au fost prezenți fratele lui Anatol - Marcel Timercan si prietenii lor Andrei Susan ( Raibii) si Constantin Leahu !!!

Spunem NU Cruzimii fata de animale !!!!

Ребята я прошу всех, кто не равнодушен к судьбе наших братьев меньших , ВЫЙТИ на акцию протеста, которая будет проходить 3 ноября в 11.00 возле Министерство Юстиции Республики Молдова улица : 31 августа 1989 года по 82 Кишинёв MD-2012 !!!
Последнее время мы все чаще сталкиваемся с такой проблемой, как жестокое обращение с животными. К сожалению, в нашей стране, как и в нашем мире в целом, живет уйма жестоких, озлобленных и неадекватных людей. Они намеренно избивают, сжигают, топят бездомных собак и кошек. Встает лишь один вопрос: за что? Ведь они такие же живые, как и мы! Они все чувствуют и понимают. И даже после таких случаев они доверяют нам. Я хочу, чтобы данные действия не оставались безнаказанными! Животные заслуживают хорошей жизни не меньше нас! Пожалуйста, обратите внимание на данную проблему и мою просьбу! Не оставайтесь равнодушными! Ведь человек, который способен сотворить такое с одним живым существом, способен сотворить это и с другими живыми существами! Как в данной ситуации Валентин Чиобану снимал на видео , Анатол Тимеркан убивал котенка , также присуствовали его брат Марчел Тимеркан и общие друзья Андрея Сусан ( Рабии) и Константин Ляху !!
!!! И своей петицией я требую ужесточить наказание за жестокое обращение с животными! Возможно, после вступления в силу ужесточенного закона, таких случаев станет в разы меньше !

26/10/2016

Autor:
Destinatar: Ministerul Justitiei
Categorie: Animale.
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 28/10/2016

Informatii 28/10/2016