Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Cerem instalarea de panouri fonice şi de protecţie de-a lungul căii ferate în cartierul Giuleşti şi Chit...
image

Petitie: "Cerem instalarea de panouri fonice şi de protecţie de-a lungul căii ferate în cartierul Giuleşti şi Chitila Triaj"

Facebook share

Cartierele Giuleşti: Giuleşti-Sârbi şi Chitila Triaj sunt traversate de cale ferată. Există multe situaţii în care casele oamenilor se afla la câţiva metri de sine fără a exista împrejmuiri de siguranţă sau protecţie fonică.
Câteva astfel de exemple sunt: casele aflate de-a lungul străzii Cristianul Mare, Strada Dumitru Iordan, Str. Medreşti , Drumul Poiana Ursului , Strada Chitila Triaj.

Această situaţie reprezintă pe de-o parte un pericol pentru locuitori, deoarece copiii se joacă în zonă şi traversează şinele, şi pe de altă parte trenurile care circulă destul de des generează un zgomot deranjant pentru locuitori.

De aceea vă solicităm demararea de urgenţă a unor lucrări de instalare de panouri fonice şi de protecţie de-a lungul căii ferate pe toate tronsoanele căii ferate unde se impune existenţa unor astfel de panouri.

26/09/2018

Autor: Camelia Bacioiu
Destinatar: CFR
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =