Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Demisia Guvernului Romaniei
image

Petitie: "Demisia Guvernului Romaniei"

Facebook share

Nu va este rusine ca sunteti condusi de un om politic care nici macar nu poate sa pronunte Google? Nu va este rusine sa va dati la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump? Din banii vostri?
Am inebunit eu sau am inebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri? Ei bine, mie mi-a ajuns. Imi este rusine ca am stat cu mainile in san si s-a ajuns ca astazi sa fiu reprezentat de o domnisoara din Bamboo si de un cioban.
Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine. Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice... Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti.

Trebuie sa facem ceva.
Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip.
Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba.
Voi lupta pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula.
Voi lupta pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri, pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei..
Voi lupta pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit, nu din furat.

30/06/2010

Autor:  
Destinatar: Guvernul Romaniei
Categorie: Politica, Social.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =