Prima pagina » Petitii online » Salvati Jeg-ul!

Petitie: "Salvati Jeg-ul!"

Jegul, carciuma preferata a studentilor inca din 1991, este in pericol de a fi inchis. Motivul: interesele unor mai-mari in Politehnica ce au decis ca pe locul pe care este construit barul (pe cheltuiala patronului, evident) ar sta mai bine niste rude sau prieteni, fericiti sa faca un ban gramada de pe spinarea studentilor care au nevoie de o carciumioara unde sa traga mata de coada.

Pentru ca nu a vrut sa se mute, Jegul a trecut deja prin mai multe aventuri. In prima faza a ramas fara curent electric - cu care se alimenta de la Politehnica. Un generator si niste lumanarele la buda au rezolvat problema. Dupa care, generatorul a inceput sa aiba diverse probleme, datorate fie unor descantece, fie unor angajati mult-prea-zelosi ai Politehnicii. Si, cireasa de pe tort, un incendiu provocat, dupa cate se pare, cu acelasi scop: acela de a scapa bietii studenti de tentatia de a pierde vremea intr-un astfel de bar, in loc sa se duca la bibliotecile din Regie.

Asadar, daca nu vreti ca Jeg-ul sa fie desfiintat sau mutat, cand mergeti la o cafea acolo, semnati petitia de pe bar. Ori semnati petita noastra online, aici.

09/11/2008

Destinatar: Universitatea Politehnica Bucuresti