Prima pagina » Petitii online » Scoaterea avortului in afara legii, in Romania !

Petitie: "Scoaterea avortului in afara legii, in Romania !"

VPentru a convinge voi cita si surse statistice din Romania, pe langa opinia mea personala !! În România s-au efectuat din 1958 până în 2011, un număr de 21.651.277 de avorturi, se arată într-o statistică realizată de Asociaţia Pro-Vita Bucuresti. Clinicile particulare nu dau statistici cu referire la avort, deci se poate presupune ca, numarul avorturilor este cu mult mai mare !! UN INTREG POPOR A FOST AVORTAT !! Un adevarat GENOCID impotriva poporului roman: - in 1989, in perioada cand inca nu erau "legale", s-au raportat 193.000 de avorturi !! - în 1990 s-au înregistrat aproape un milion de avorturi !! - 2011 este anul in care avortul a fost de 80%: 103.386 avorturi. Una din trei sarcini era avortata (numai in 1965 s-a mai intamplat ca, 80% din sarcini sa fie avortate)!! - 2013 este anul in care in care Romania a inregistrat cele mai putine nasteri de cand exista ca stat modern (Asociatia Pro-Vita Bucuresti si newus active, stiri nefiltrate, Mihai Somanescu) !! - din 2014, populaţia rezidentă a României înregistrează o reducere de 80.000 de persoane, echivalentul a două oraşe mici, conform INS. - 2015, o statistica spune ca, in Uniunea Europeană, România este pe locul al treilea în rândul statelor cu cel mai mare declin demografic, după Germania (-187.000 în 2015) şi Italia (-161.800), ca număr absolut.(Eurostat). Populatia Romaniei, imbatraneste: - "Preşedintele INS a semnalat şi creşterea vârstei medii a populaţiei României, de la aproape 33 de ani în 1990, la 40-41 la nivelul anului 2015. 'E o îmbătrânire galopantă a populaţiei, e drept, şi pe fondul migraţiei externe, din păcate, din categoria persoanelor tinere şi, în cazul femeilor, aflate în perioada de fertilitate', a adăugat acesta. (ECONOMICA.NET, 11 iulie 2016). Romanii isi nasc copii in afara Romaniei !! - 2016 : "Populaţia României a scăzut, în primele cinci luni din acest an, cu 37.515 de locuitori din cauza declinului demografic, ceea ce corespunde unei scăderi medii a populaţiei cu 247 de persoane pe zi, arată datele publicate de INS..... Populaţia României va ajunge, potrivit unor scenarii pesimiste, la 14-15 milioane în următorii 30-40 de ani, a declarat preşedintele Institutului Naţional de Statistică (INS), Tudorel Andrei. Populaţia aptă de muncă se va reduce cu 44% până în anul 2060, ajungând la aproximativ 7,51 milioane de persoane, potrivit unei publicaţii a Institutului Naţional de Statistică (INS). De asemenea, România va înregistra o scădere a populaţiei de 22,1% până în 2050, una dintre cele mai mari rate de scădere din lume, potrivit unui studiu realizat de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU)" (ECONOMICA.net BUSINESS LA MINUT), am incheiat citatul. Numai o politica de crstere a demografiei in Romania, dusa de catre Guvernele Romaniei pe viitor, prin acte politice de sustinere a familiei, (in special a mamei si copilului, asa cum se procedeaza in toate tarile CIVILIZATE din intreaga lume), mai poate redresa declinul poporului roman, la un minim echilibru: "'Declinul populaţiei nu mai poate fi stopat. Ar putea fi redus ca intensitate doar. Societatea trebuie pregătită pentru astfel de evoluţii pe viitor', a declarat Vasile Gheţău, director în cadrul Centrului de Cercetări Demografice al Academiei Române", (ECONOMICA.NET). Daca nu se stopeaza avorturile, VOM DISPAREA TOTAL, DEFINITIV SI IREVERSIBIL, ca popor !!!!! Cer ca avortul SA FIE SCOS IN AFARA LEGII IN Romania. CRIMA impotriva poporului roman, trebuie sa se opreasca SI ASTA TINE IN PRIMUL RAND DE NOI !!

16/12/2016

Autor:
Destinatar: Consiliul Legislativ, Guvernul Romaniei, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Presedintele Romaniei, altele