Prima pagina » Petitii online » Semnalizare trecere de pietoni Calea Dorobanti

Petitie: "Semnalizare trecere de pietoni Calea Dorobanti"

Petitie pentru marcarea cu semnale luminoase, pe senzori, a trecerii de pietoni de pe Calea Dorobanti (intersectia cu str.Hristache Pitarul si str.Washington).

Deschid aceasta petitie in numele tuturor celor care tranziteaza zilnic Calea Dorobanti. Aceasta trecere de pietoni descrisa mai sus este deosebit de periculoasa atat pentru conducatorii auto, dar mai ales pentru pietoni din cauza lipsei unei semnalizari luminoase, fiind foarte greu vizibila. Trebuie precizat ca este impartita in 4 benzi cate 2 pentru fiecare. In aceasta zona se circula cu viteza si rareori masinile chiar opresc si dau prioritate pietonilor. Circulatia pe acest drum are un flux ridicat astfel pietonii, oamenii care locuiesc in apropiere, elevii de la Colegiul National Ion Luca Caragiale, isi pun practic viata in pericol in incercarea de a traversa cele 4 benzi intens circulate. De aceea propun ca aceasta zona sa fie semnalizata cat mai vizibil pentru conducatorii auto, eventual cu semnale luminoase. In atentia Autoritatilor.

Cu respect,
Ioana Cosmina Farmate.