Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public"", pagina 14

Facebook share
Pagina 14/32 1 .. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 .. 32
un politist ................local (5 Iulie 2013, 01:52)
TOLERANTA
ORIBIL ORIBIL ORIBIL
Stimabili colegi de breasla ,urmaresc de foarte multa vreme discutiile aprinse motivate sau nu, argumentate sau lipsite total de argumente dar nu pot sa stau de-o parte vazind avalansa de ineptii a unora care in loc sa prezinte ce au facut ei pentru comunitate, stau si se uita palavragesc cu zecile de ore in fata calculatoarelor semn ca doar asta stiu sa faca .
Toleranta e ceea ce le lipseste multora ,este masura inteligentei in cele mai multe cazuri ori in discutiile care se poarta aici sincer vad ca lipseste cu desavirsire ,vrajba ce se creeaza intre comunitati e responsabila in istorie de producerea unor conflicte de natura sa distruga toate partile implicate .
Totul pleaca de la nestiinta incultura slaba pregatire ce sa mai spun de cei sapte ani de acasa ....
Ieri un bun prieten de-al meu coleg de munca ,politist local a absolvit facultatea de drept cu 10 a sustinut lucrarea de licenta cu excelenta sa profesor universitar T BUTOI lucru care spune foarte mult .
Nu toti sint dotati dar trebuie sa recunosc faptul ca in serviciul in care imi desfasor activitatea din 32 de insi 28 sint cu studii superioare si in plus facem munca asta de POLITIE cred ca mai mult din spirit civic decit pentru bani pt ca salariile sint oricum mai mici ,mult mai mici decit a celor din minister.
Limbajul trivial folosit de unii de pe acest forum de discutii sincer ar putea fi sanctionat contraventional .
Macar nu folositi un limbaj mai plastic care sa dovedeasca inca o data inteligenta iar forta bruta a expresiilor jicnitoare si profund neargumentate denota stilul militienesc al vechiului sistem care se propaga prin vinele unora pina in zilele noastre.
Dar sa trecem la fapte concrete eu personal am pregatire cu mult mai mult decit pot unii de pe aici pot sa cuprinda ,aceasta furnizindu-mi independenta in gindire si actiune .Am sanctionat la rindul meu contravenienti din cadrul ministerului si am ajuns la concluzia ca CEL MAI URIT COMPORTAMENT POSIBIL ca medie vorbind acest segment de populatie l-a avut semn ca nu au avut decenta sa realizeze ca POLITIA este doar una ,elementul vital al unei societati care reactioneaza ori de cite ori LEGEA este incalcata.
Mult mai decent au reactionat la sanctiunile aplicate profesorii ,muncitorii de rind intr-un cuvint oameni modesti decit acest segment care eu cred ca nu cunoaste semnificatia termenilor .Se tot cauta explicatii in terminologia numelor asta nu este decit necunoastere,inchipuiti-va ca oricum s-ar numi ea pe viitor ,GARDA ,POLITIE LOCALA sau oricum altfel tot aceleasi competente incredintate va exercita asupra comunitatii conform legislatiei si nici decum la bunul plac al unara care sunt realmente frustrati de false problematici.
Fara lipsa de modestie am un portofoliu de activitati care depaseste cu mult perceperea unora de prin minister si surprinzator am recunoasterea unor sefi mari din rindurile voastre pt activitatea depusa multi dintre voi nu le veti avea poate niciodata dar asta e obiectul altei discutii .
Cind o sa faceti voi dovada a cel putin 2300 amenzi si avertismente scrise pe an o sa mai stam de vorba si ginditi-va avem competente cu mult reduse comparativ cu cei din MAI,oare voi in loc sa stati de vorba aiurea in loc sa fiti vigilenti si sa constatati ceea ce este evident , toti care gresesc sau incalca legea stau nestingheriti la umbra discutiilor d-stra nepoliticoase.
Tipic pentru acest popor fara viitor este faptul ca doua comunitati se MUSCA reciproc ,se denigreaza se injosesc slabindu-si forta si orientarea de baza in loc sa coopereze ,sa conlucreze si sa contribuie fiecare dupa posibilitati la cresterea SIGURANTEI SI INCREDERII care real este in scadere continua si datorita acestui fapt .
Eu sint TOLERANT,privesc detasat toate rautatile varsate aici si culeg numai informatiile de valoare ,argumentate d p d v legal de ambele parti desfasurind zi de zi o munca de POLITIE in folosul comunitatii si sincer nu conteaza in ce structura lucrez atita timp cit imi fac treaba cu constiinta si devotament chiar daca sunt remunerat atit de putin ,sint demn de faptul ca sunt de folos acolo unde este necesar iar cetatenii au apreciat intotdeauna acest lucru.
Ca esti timplar profesor sau politist rezultatele muncii tale trebuie sa primeze nu vorbele goale fara nici un fel de fundament si retineti vorbele unui ROMAN de-al nostru , NIMIC DIN CEEA CE FACETI PENTRU VOI NU RAMANE VESNIC INSA TOT CEEA CE FACETI PENTRU APROPIATII VOSTRII VA DAINUI .
Siguranta si sanatatea unui popor este garantata doar de aplicarea legii in mod corect insa trebuie sa recunosc ca sint dezamagit de modul ORIGINAL in care unii inteleg sa aplice LEGEA care prezinta in foarte multe cazuri lacune uriase.
Daca simtiti ca aveti in singe calitatea de anticorp al societatii va sugerez sa lasati vorbele de prisos intre structurile existente si sa vedeti daca nu cumva toti aveti de solutionat in munca d-stra de POLITIE problemele reale ale comunitatii.
Eu va salut cu respect pe toti cei care cu mindrie isi spun in sufletul lor ca sunt POLITISTI NU NUMAI CU VORBA DAR MAI ALES CU FAPTA,INDIFERENT CA SUNT DIN STRUCTURA MAI ,DIN POLITIA LOCALA ,DE FRONTIERA SAU DE ORIUNDE ....REZULTATELE MUNCII DE POLITIE AR TREBUI SA IASA IN EVIDENTA NICI DECUM ALTELE INVOCATE PE AICI .
SA AUZIM DE BINE SI SPOR LA TREABA - MUNCA DE POLITIST NU E USOARA ,NU O POATE FACE ORICINE MAI ALES DACA VREI SA O FACI BINE
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (5 Iulie 2013, 09:07)
Pt un poliţist...local
De ce desparţi "poliţist..........-local", îţi e ruşine?:)Citeşte postarile de la început precum şi poliţisti.ro să vezi cine a început cu limbajul "neacademic". Aşa...acum începi şi tu ca bivolii din MÂI să îţi înşiri studiile şi amenzile? Pe stradă, cu unele japiţe umane,crezi că(virgulă):)) contează studiile tale? Ai dreptate. Ca oameni ai legii ar trebui să avem şi aici un comportament exemplar dar...repet...citeşte postarile de la început să vezi "adevăraţii" poliţisti,cei de la SIGURANŢE ŞI PRIZE pardon,ÎNCREDERE,ce limbaj au.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sesam (5 Iulie 2013, 14:18)
Comisarul de poliţie Barabulea
:)))profesioniştilor!!! Ce v-a dat cu flit bărbatul ăla la liceul Bolintineanu:)) nu trebuia să îl imobilizaţi pt ultraj? vai de curul vostru
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sesam (5 Iulie 2013, 14:43)
Poliţia naţională română specială
Sunteţi terminati fără jandarmi prăpădiţilor!! Ce naiba faceţi cu fufele poliţiste că se fâţâie ca nişte găini?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian (5 Iulie 2013, 15:36)
ABUZ!!!!
Oare cine din politie o sa raspunda pentru ca au tinut mai mult de o ora 100 de elevi fara vointa lor in liceu?
De ce nu va schimbati voi denumirea in MILITIENI pentru ca ce ati facut azi la Bolintineanu se facea numai pe timpul impuscatului!!!!
Si vorbiti de competenta,aveti un purtator de cuvant la capitala foarte competent:))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Amiens (11 Iulie 2013, 23:49)
comment
Las-o jos ca macane.Prin busculada aia,ghici ce am vazut? citroieni,rapandule cu insemne de citroien(nu Citroen) pe umeri.Deci,intreaba-ti paznicii ce cautau acolo si de ce au stat sa fie ultragiati.
Atat de scarbe sunteti incat va ascundeti dupa politisti.Vai de voi.Si apropo,acum cativa ani cand Politia Romana si-a mutat gradele pe piept,in scurt timp si voi ati facut la fel.Politia Romana le-a mutat pe umeri de scarba voastra.Acum ,vad ca le aveti iar pe umeri.Oare sa fie adevarat ce zice lumea,ca sunteti niste jalnici impostori si plagiatori?Niste xeroxuri prapadite?Voi nu aveti coloana vertebrala?Nu aveti mandria voastra de paznic?Chiar sunteti jenant de penibili...
JENIBILI...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (5 Iulie 2013, 18:14)
Pentru unul sarac cu duhul... Parca Loca boca?
Prietene Loca boca, vad ca daca nu te bag in seama din cauza faptului ca mai am si alte treburi destul de importante de onorat decat sa frec menta pe aici fiindca ce am avut de spus am spus-o de mult, te simti singur si zgarmi rahatul in dorinta de a ma provoca. Nu reusesti insa… iti fac pe plac raspunzandu-ti. Iti repet si subliniez. Nu o sa ma prinzi tu stimabile pe mine pe interzis (decat poate cu masina de serviciu si daca se impune neaparat) pentru ca eu activand intr-un domeniu ce se ocupa cu asa ceva, caut din rasputeri sa fiu un exemplu bun pentru ceilalti si aici fac referire la familie, prieteni si cunostinte. Pentru ceilalti sunt cu masina de serviciu. In principiu, gaseste alt exemplu cu care sa ma faci sa cad pe spate nu sa ma faci sa rad. Ca sa pastram acelasi registru, tampitule, cam la asta si la auto de tonaj se rezuma “dreptul” tau legal de a opri masini in trafic. Restul, ce opresti ilegal prin competentele ce ti le arogi insa nu le ai, este treaba ta iar daca gasesti pe cineva, ca mine spre exemplu, ce stie diferenta intre tine si Politia Rutiera, o sa te procopsesti cu o plangere unde nici nu-ti imaginezi si vei fi tratat ca un pacalici. Asa ca prostule, pana afli tu daca am sau nu permis dat fiind faptul ca la baza de date a politiei nu prea ai acces si nu poti afla pe loc interogand baza prin Tetra, va trece ceva timp, mai exact de cateva zile bune. In caz ca nu doresc sa-ti prezint permisul si certificatul de inmatriculare, legea nu-ti permite sa aplici sanctiuni pentru nerespectarea art. 35 alin. 2 din O.U.G. 195/2002. Tie nu-ti permite legea nici macar sa aplici sanctiuni pentru nerespectarea art. 147 alin. 1 din R.A.O.U.G. 195/2002 sau mai bine zis H.G. 1391/2006. Asa ca, tot pacalici esti cat de mult ai incerca sa ma impresionezi pe mine cu, vezi Doamne ce mari atributii ai tu si mai ales ce faci tu politistilor. Si daca n-am permis ori este suspendat dreptul de a conduce, ce faci stimabile? Sa nu-mi spui ca-mi faci dosar ca mor de ras. Crezi ca este asa usor sa probezi cu tot cu martorii tai? Cred ca nu stii ce spui. Ai camera pe masina? Oi avea cretinule insa nu intelegi ca NU AI COMPETENTE sa caonstati si sa sanctionezi neoprirea la semnal? Cum ti-am mai spus, poti lua acele imagini si sa ti le bagi in cooor dupa cum iti place tie sa spui. Subliniez accentuat. Nimeni nu ia masura cu retinere de permis constatata de voi si numai de voi comunitarii, cu martori sau fara, indiferent ce imi vei balmajii mie aici. Stiu mai bine ca tine aceste aspect. Si hai sa-ti mai spun ceva “jmechere”. Conform art. 1 alin. 3 si a art. 2 din O.U.G. 195/2002, tu rahatule obosit, nu prea ai ce cauta pe strada imbracat in uniforma vrand sa pari a fi politist si sa opresti masini. Tot conform art. 32 alin. 2 din O.U.G. 195/2002 tu saracule cu duhul ce tii mortis sa arati ca esti, nu prea ai voie cu sisteme speciale de avertizare pe masina primariei iar eu, prin Legea Circulatiei, mai exact art. 44 alin. 4 din O.U.G. 195/2002 te pot “arde” atat de legal. Intelegi? Asta pe langa gama variata de sanctiuni inclusiv cu retineri de premise si nu numai pe care ti le poate aplica tie tantalaule, un politist autentic de la circulatie. Te poate face oricand “copilot”. Poti sa-mi invoci tu art. 31 alin. 3 din Legea nr. 155/2002 cat oi vrea ca nu ma intereseaza. Am Codul Rutier unde mai pui ca si actualizat si nu apari in el iar eu nu fac decat sa-l pun in aplicare. Prostule, pentru nerespectarea art. 111 din H.G. 1391/2006, la care te lauzi tu ca ai competente sa sanctionezi, amenda contraventionala este in cuantum de 160 de lei conform noii grile a punctului amenda si ca masura complementara doua puncte penalizare. Asa si? Daca nu opresc la “semnalele” tale regulamentare, ce-mi faci intreb? Faci adresa catre cine? Ok! Si daca masina este pe firma si nu-ti trimte nimeni raspuns ce faci zmeule? Totusi, Iti vine raspunsul ca eu. Si? Ma chemi la tine la primarie. Nu vin. Ce faci? Ma amendezi. Ok! Bun si asta. Ma adresez instantei si stiu eu ce sa invoc acolo sa ma sterg pe picioare cu procesul tau verbal. Dar daca vin din curiozitate sa vad ce se intampla? Ce faci? Imi retii permisul? Ha! Ha! Ha! Si daca nu ma prinzi la “interzis”, in alta parte unde ma mai prinzi sa ma arzi ca-s curios? In parc? Eu de felul meu nu circul pe interzis din principiu. Altceva mai ai sa ma dai gata? Acum, iesind din sfera pamfletului cu care te-am tratat, ma adresez celor ce au ceva in cap si mai citesc pe aici ca este normal sa respecti legile tarii si normele de buna convietuire si bun simt si sa trateze organele de control atat cat au ele competente, cu respectul cuvenit si sa nu faca ce am specificat eu anterior cu privire la modul de interactiune cu Politia Locala insa, am dat exemple si scenarii reale ce se pot petrece si la care politistii locali asista pur si simplu ca spectator pentru ca nu au competente. Incaodata Loca boca, gandeste-te ca tu ma poti sanctiona la Legea 61/1991 ca nu ma prezint la primarie dar nu asa oricum, la art. 111 si art. 142/143 din Codul Rutier si cam atat, nu pe mine ci pe cei ce gresesc normal, eu doar generalizez insa ingustule la minte, iti imaginezi la cate sanctiuni esti tu pretabil si mai ales pasibil a fi sanctionat din partea unui politist rutier autentic, cu atributii si nu a unuia ca tine, pacalici cu uniforma? Eu zic sa reflectezi, nu sa reflecti, pentru ca atragi o simpatie negativa politistilor asupra localilor. Ce zici, daca un local o comite in fata mea, in masina primariei ori ba, cam ce crezi ca-i fac? Depinde de felul lui de a fi si de modul de comportare. Mie nu-mi place sa se ploconeasca omul in fata mea ori sa fie umil ori lingau. Imi place sa fie demn, onorabil si sa-si asume responsabilitatea faptelor sale. Tu crezi ca eu ma dau Gica Talent sau m-as da in fata ta ca si “agent de circulatie”? Nesimtitule, nici n-ai stii cine sunt pentru ca n-as avea nevoie sa stii tu asta insa repet, nu pe mine ma vei prinde stai linistit.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (5 Iulie 2013, 18:17)
Erata
Legea nr. 155/2010
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (5 Iulie 2013, 18:24)
P.S.
Ca o mica paranteza, Loca boca, eu zic sa-ti vezi lungul nasului pentru ca dupa cum am spus-o si mai sus, un politist rutier te poate copula in rect cu un madular mult mai gros si cu protuberante mult mai mari decat ale tale asa cum crezi tu ca i-ai face-o lui. Repet! Esti fudul si ingamfat ca orice prost.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Abel (5 Iulie 2013, 19:45)
pentru cocalarii locali
Idiotilor care va hahaiti pe aici in legatura cu Bolintineanu.Cititi aici:
1. La fata locului au fost politisti si,ghiciti...cocalari locali.Dealtfel citroienul este cel imbrancit in imagini.Priviti atenti ,,politistul,, de langa ofiterul de politie.Este un paznic comunal deghizat in politist,dar pe care il dau de gol insemnele de citroien.
2.Nici politistii,nici paznicii comunali si nici jandarmii nu au mers acolo de capul lor.Au fost trimis la cererea Parchetului,Parchet care s-a tras pe fese in fata scandalului mediatic.
Sunteti atat de imbecili si de ingamfati,incat v-a luat DUmnezeu mintile.Dar stiti vorba aia? Pe cine vrea Dumnezeul sa il piarda,prima data ii ia mintile....
Mare atentie la viitorul apropiat...are o culoare albastra spere cacaniu pentru paznicii comunali...o vor lua in brate ca si in 2012...Politia tot Politie va ramane,iar primaria tot primarie...
Iar paznicii primariei tot un serviciu in cadrul primariei vor fi.Ca si cei de la Taxe si Impozite...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PRESA ROMANA (5 Iulie 2013, 20:01)
PRESA ROMANA
Un poliţist din Mehedinți a accidentat 6 copii, dintre care unul a decedat. Polițistul era aproape de comă alcoolică UPDATE
Publicat: vineri, 5 iulie

http://www.sursazilei.ro/important/un-politist-din-mehedinti-a-accidentat
-6-copii-dintre-care-unul-a-decedat-05072013.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
sesam (5 Iulie 2013, 21:57)
mare prost mai eşti
citroen nu citroien
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Abel (6 Iulie 2013, 18:52)
citroien vs citroen
Saracule cu duhul care esti tu sarac...pai tu te crezi marca de masina?Nu saracule,nu esti Citroen,esti citroien.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
babel (11 Iulie 2013, 12:22)
citroien cu citronada pentru analfabeti
Las-o asa anlfabetule...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
loca boca (5 Iulie 2013, 22:27)
bla bla
bă proasta poolii! Am spus clar că ţi-o pot trage doar pe competenţele pe care mi le conferă legea dar tu că o ****** părăsită la altar înţelegi altceva. Niciodată EU nu te opresc în trafic în afara atribuţiilor mele. Aşa că prostule,eu ţi-am răspuns la ce ai spus tu că un local nu are ce-ţi face dacă îi dai tu Ignore(să zicem că eşti pe interzis,exemplu tâmpitule). Ce să vezi,au fost la început unii Zorro ca tine şi ce să vezi,au fost sancţionaţi. Tu eşti de teapa lor("...eu sunt...tata e...stai să sun la...etc). Da,colegii tăi pot să mă "ardă"în trafic,nu contest dar eu doar am subliniat că tu mie NU ai cum să îmi dai ignore dacă intri pe "tarlaua"mea,dacă înţelegi ce vreau să zic. Lăsând la o parte acest aspect,observ că s-a iniţiat o petiţie pentru salvarea OP de la mutarea către poliţia locală:))) Ce e? Simţiţi ceva,aveţi ceva semnale? Abia aştept să veniţi cu beşini de miliţieni burtosi să vă prezint parcul cu panseluţe:))) apropo,să mori tu că doar 2 puncte amendă sunt la interzis. Nu sunt 3?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (6 Iulie 2013, 01:17)
Pentru unii prosti
Prietene, ai mintea terci crede-ma. Ce spun eu si ce intelege un prost ca tine. Sunt 3 puncte de amenda insa tu cand completezi un proces-verbal aplicand o sanctiune ce prevede puncte amenda, poti sa-i scrii acolo ce vrei tu pentru ca cel sanctionat, in 48 de ore tot jumatate din minim va plati. In concluzie, da cu doua puncte amenda il sanctionezi si nu cu trei ca n-ai niciun motiv sa faci altfel. Beleste bine ochii la ce am scris si vezi ca m-am referit la punctele de penalizare ca fiind doua insa... Observ ca incerci sa faci pe desteptul cu mine dar zau, nu ma impresionezi. Stiu legea circulatiei cum nu te cunosti tu pe tine insuti. Asa ca, du-te tati si te culca ori da-le altora lectii despre circulatie si aplicarea amenzilor in asa ceva si nu mie. Altceva mai ai sa-mi argumentezi sa mor de ras?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PRESA ROMANA (6 Iulie 2013, 08:07)
PRESA ROMANA
MINISTRUL AFACERILOR INTERNE al Romaniei Radu Stroe:
"Nu credeam că în Poliţie există atâta golănie"Ba da domnule ministru ! Grav este ca nu se face nimic, fapte grave sunt acoperite de sistem.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (6 Iulie 2013, 09:07)
Bla bla...
Citiţi mai sus ce zice tata vostru Stroe . Apropo sniper, dacă eu consider, tot 3 puncte amendă dau unuia care se băşică că nu vrea să plătească amenda. După 48 ore dacă se răzgândeste sau pierde contestaţia făcută după cele 48 ore, plăteşte suma întreaga. Pricepi? Ce să faci dacă statul mi-a dat mie,unui prost fără şcoli ca voi,uniformă?:)))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ciosvarta (6 Iulie 2013, 09:49)
necomestibila
Multi dobitoci frate !
Agentul constatator poate alege daca aplica in 48/h jumatate din minim sau nu, cum dracu "indiferent ce scrii se aplica jumatate din minim" ??????????????????????Doar daca actul normativ nu prevede jumatate din minim se aplica efectiv fara aceasta mentiune.Mare este gradina lui Dumnezeu !
Parca am citit pe forumul politiei locale Semper Lex ca Dragnea vrea OP-ul la Primarii...intrebarea este : Ce sa faca cu ei ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ciosvarta (6 Iulie 2013, 09:51)
necomestibila
Erata :cacofonia "ca-cu" este acceptata in acest context
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 14/32 1 .. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 .. 32