Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public"", pagina 15

Facebook share
Pagina 15/32 1 .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 .. 32
Lucifer (27 Iulie 2013, 13:03)
Soc si groaza
Pana la aceasta ora s-a inregistrat peste zece tentative de suicid in randul paznicilor agramati de prin primarii in urma publicarii stirii conform careia tata lor,Liviu Dragnea,mantuitorul si iubitorul de comunitari,este pe faras.Cititi aici ,,politistilor,,:http://www.pesurse.ro/2013/07/26/liviu-dragnea-ar-putea-prs
i-obligat-guvernul-cine-.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (27 Iulie 2013, 15:37)
De la Mefisto fără număr pt lucifer
Să mori tu,Lucifer,că dragnea zboară?? Uf,ai scăpat you f...ng looser!!:))) Ţi-a cam fost morcovu la cur că vii la locală şi acolo va trebui să munceşti,nu-i aşa,bivole?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
claudiu (28 Iulie 2013, 12:34)
::))
nu sunt de acord cu cei incadrati direct in politie ,pt k sunt toti pe pile se stie....scoala de politie e de 2 ani nu 3 luni...dar nici sa fii egal cu un comunitar kre ridica pretentii sa ia aceeasi bani k tine si sa nu faca nimic,sa fie sofer la primarie sau stiu eu ce....sa ramana ce stiu ei sa faca,si politia cu treaba ei....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
s-ar-sa-ila (28 Iulie 2013, 13:57)
cu zmoala...
Claudica, ...kre, pt k, k tine, ?!?!?
Vedea-te-as carbune ! Ma Claudica, daca tu ai probleme cu logica elementara, sa fie la tine acolo. Aduna-ti neuronii aia putini care ii mai ai viabili si incearca un raspuns. Prostea, un "paznic comunitar" face constatari si aplica sanctiuni pe majoritatea legilor, ba mai au si HCL-uri, au competente la Serviciul Circulatie Rutiera, evidenta persoanelor, mediu, comert, mandate de aducere, O.P. , executari judecatoresti samd...Toate astea le fac pe o medie salariala de 1000 lei pe cand tu un agramat ce scrii in messengeriana ridici 2500-3000 lei.
Citeste bivol trepanat aici ce atributii au "paznicii comunitari" http://forum.semperlex.ro/viewtopic.php?f=16&t=16
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
s-ar-sa-ila (28 Iulie 2013, 16:53)
cu smoala incinsa !!!
cu smoala incinsa !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (29 Iulie 2013, 13:42)
lPentru inistea unor suflete nelinistite
Loca boca și s-ar-sa-ila ori cum vă mai autointitulați, liniștiți-vă! Nu pe mine m-au arestat. Nu fac parte din “acea” categorie de polițiști. Am o altă scară de valori drept exemplu și cu totul alte principii după care mă ghidez și de la care încerc să nu fac rabat. Pentru mine moralitatea și puterea exemplului, pentru copiii mei ori ai altora sau a celor din jur, sunt mai presus decât orice sumă de bani din lume. Recunosc însă că nu am nici cea mai mică idee despre cele întâmplate pentru că, unu la mână, în concediu fiind mi-am văzut de viața și timpul meu liber iar doi la mână, nu prea mă interesează astfel de lucruri. Fiecare este răspunzător de faptele sale ori… dacă a greșit, odată cu scadența va și plăti. Încercați totuși să nu mai “scandați” nick-ul meu pentru a-mi cere să ne porcăim din nou că nu-și are rostul. Ce-am avut să vă spun v-am spus de mult și de prea multe ori. Că ați înțeles ori ba, e treaba voastră. Așa că… Va rog frumos, scutiți-mă!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (30 Iulie 2013, 11:13)
Bla
Eh,chiar asta nu ţi-am dorit. Acum sunt liniştit:)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cornutu' (30 Iulie 2013, 14:45)
AAAUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu !!!!
ALARMA!!!!
Sa se lege baietii cu lanturi...sa dea SPPC cu dosul de pamant...sa se arunce creva de la etajul zece !!!!!!!! FACETI CEVA !!!! ALARMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANICA!!!!!!!!!!!!!!

III. Reorganizarea structurilor de poliţie locală în contextul descentralizării şi regionalizării

***Reprezentanţii MDRAP au precizat că, în urma dezbaterilor publice organizate de respectivul Minister, reprezentanţii autorităţilor administraţiei publice locale au propus descentralizarea unor competenţe exercitate de către structurile subordonate ale MAI (eliberare permise şi înmatriculare auto, ordine şi linişte publică, siguranţă rutieră), existând premisele privind oportunitatea descentralizării acestora la nivel regional şi local. În momentul de faţă există două grupuri de lucru, la nivelul MAI şi MDRAP care analizează modul în care aceste competenţe pot fi descentralizate la nivelul autorităţilor administraţiei publice locale.
Transferul de competenţe, în contextul descentralizării-regionalizării, trebuie făcut funcţie de atribuţii-pregătire-salarizare***

http://forum.semperlex.ro/viewtopic.php?f=8
&p=184#p184
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (30 Iulie 2013, 16:13)
F.N.P.L.R.
Eu personal am o curiozitate ce ma duce cu gandul la ceva foarte pervers vis-a-vis de aceste „propuneri” de descentralizare venite din partea F.N.P.L.R. si de trecere a unor atributii de la M.A.I. la Primarii prin „lingerea” dorsalului marelui Dragnea in speranta ca acesta va face pe dracu ghem in a le face pe plac. Oare care sa fie interesul? A da! Bunul mers si functionarea institutiilor statului. Acum nu functioneaza insa odata trecute la primarii, vor functiona ca unse. De ce nu fac dansii demersuri ca angajatii politiilor locale din tara sa respecte legea lor de functionare prin purtarea uniformelor ce le au in dotare si insemnele proprii? Chiar asa, oare de ce? Realistic vorbind, este o utopie ce voiesc a cere acesti domni insa hai sa le dam posibilitatea sa vizeze frumos fara a le deranja intr-un fel sau altul somnul. Momentan, aceste demersuri de regionalizare si ciopartire prin descentralizare a serviciilor publice initiate de Ministrul Dezvoltarii sunt putin blocate cam pana la anul din anumite considerente. Totusi sunt mai multe aspecte de care trebuie tinut cont cand se vrea o asemenea schimbare iar mai marii M.A.I. nu sunt de acord cu asta si nici nu o vad cu ochi buni ca fiind o initiativa constructiva. Imi permit totusi un pronostic cu privire la aceste aspecte si sa afirm ca asa ceva nu se va inampla iar daca se modifica ceva, va fi intr-un timp ce nu se prea vede la orizont si nu asa cum se asteapta cei cu jalba-n protap la Dragnea. Dupa cum spunea si Rdu Stroe intr-o emisiune de televiziune, Politia trebuie sa aibe un „sef” unic, ordine si dispozitii unice si un „aparat” de comanda la fel, unic pentru ca sunt servicii ce nu pot fi separate prin natura si specificul atributiilor fiindca depind si se completeaza unul pe celalalt doar de dragul descentralizarii ca asa vrea F.N.P.L.R. Ca atare, stai linistit prietene ca nu se leaga nimeni cu lanturi pe nicaieri din pricina asta. Altele sunt problemele arzatoare si anume dotarea, salarizarea, statutul. Restul este apa de ploaie. Asta este motivul pentru care copiati voi uniformele si insemnele politiei? In speranta ca se spanzura politistii si ramaneti voi iar Dragnea va va preafericii umflandu-va competentele? Ma faci sa rad.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
samariteanul (30 Iulie 2013, 17:01)
2013
Daca ar fi sa copiem...voi ati fi ultimii de pe pamnat.Te faci ca nu pricepi textul ? Nu este propunerea FNPLR ci prelucrarea privind ce desfasoara Administratia si Internele, ce se afla in lucru.Din partea mea sa nu veniti dar...cat de tamp sa fii sa nu vezi ca se schimba toata legislatia si organizarea administrativa.
Din partea mea : Stati unde sunteti pentru todeauna ! Doar ca nu vedeti voi hiba, de unde, cum, cine...ma sniper, intelege ca este un model international impus de foruri internationale...ca nici dracu nu misca nimic altfel.Cand te miri tu asa frumos : Cum sa apartina OP si Rutiera de administratie ? Pai vezi tarile civilizate, sa vezi minunatie.Credeti ca justitia si celelalte servicii miscau ceva daca nu erau somati ???? Sincer nu voi sunteti modelul dorit, ba chiar scopul este ca serviciile astea sa arate altfel de cat acum.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (30 Iulie 2013, 18:41)
Regionalizare
Prietene, nu te contrazic că nu e cazul. Dacă zici tu, aşa o fi însă mie îmi e greu să cred că modelul ce mi l-ai dat ca exemplu poate fi pus în practică şi în superbă noastră ţară. Oricum, relitatea este altă decât cea pe care o percepi tu. Adevartul motiv tine de fondurile europene ce vor veni şi pot fi jmenuite cum astea de amu nu pot fi. Nu Poliţia este modelul ce-l copiaţi? Îmi cer scuze dacă am perceput greşit însă cei mai mulţi dintre voi au uniformă izbitor de asemănătoare poliţiei, auto la fel şi unde mai pui că se comportă şi ca cei pe care ii tot blamaţi. Pai... Ori e lată ori bălţată?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (30 Iulie 2013, 23:10)
Bla bla...
:))))) Dumnezeule...eşti mare! Nu îmi vine să cred! Toţi îi explică,îi dau citate din presă,site-uri etc, chiar şi poze cu îmbrăcămintea poliţiei locale din ţări europene ex. spania,regionalizare,descentralizare,integrare totală inclusiv instituţională în UE,iar dacă am fi anunţaţi oficial că vine apocalipsa,meteoriti mari câţi clădirea IGPR,Băsescu preşedinte pe viaţă,EBA academician doctor inginer specialistă în limbi dispărute,epidemie de prostie,poliţisti "naţionali"felicitaţi de procurori că citează,audiază,întocmesc dosare penale unor locali(vezi Sorin citatorul,auditorul şi întocmitorul ros în genunchi şi plin de bale la gură după ce l-a felicitat procurorul),se scumpeşte benzina,gazul,curentul,curvele,alcoolul şi ţigările,ungurii vor ruperea ţării,ruşii sunt şucăriţi pe noi,americanii ne laudă şi...atât,poliţisti sunt arestaţi pt fapte de corupţie,crime,violuri,pactizări cu interlopii,distrugeri de vieţi,destine şi familii,etc...şi,după toate astea pe Sniper încă îl deranjează că în unele oraşe cuvântul "locală"este scris mai mic decât "poliţia",că purtăm chipiu cu coafă albă ca el(poate trebuia roz cu inimioare şi atunci sniper se îndrăgostea de noi)??? Deci tot ce am enumerat nu îl deranjează ci doar ţinuta noastră? După toate astea mai faci şi pe filozoful?Că "îţi"copiem ţinuta brevetată de tine te deranjează în aşa hal încât ai iniţiat o petiţie fără succes împotriva unei categorii profesionale dar nu protestezi când colegii tăi redirecţionează apelurile venite pe 112 la voi, către noi, la diferite speţe pe care ăştia de-ai ca tine le consideră sub demnitatea lor să le soluţioneze(ex.câini periculoşi) după care, ca nişte nemernici ordinari sună să întrebe ce măsură s-a luat?.Astfel de poliţie crezi tu că îşi doreşte cetăţeanul? Nuuuu...!! O să beliţi cardanul putorilor! Ce ****** vă veţi lua de la edil şi toţi consilierii locali căci voi sunteţi obişnuiţi s-o lăbăriţi:))) ministrul e la distanţă dar edilul...îţi suflă-n ceafă:)) Oricum,sniper,caută-te la cap căci atât de obsedat eşti de ţinuta noastră încât...nu ştiu...eşti ciudat. Şi încă ceva. O lălăi de la început că tu,mare intelectual,nu te mai coborî la nivelul nostru să dai replici dar...nu-i aşa că nu poţi?:))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
SNIPER (31 Iulie 2013, 05:34)
P.L. = 0
Loca boca, te-am rugat sa ma scutesti cu inpetiile tale. Pastreaza-le pentru altii care te cred.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
secundu' (31 Iulie 2013, 07:42)
rasul de sniper
sniper = 0 cu urechi, esti disperat, tu nici nu stii cate urechi ai ! Fii multumit, tu vii la Chiliman.Este baiat bun si darnic.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Loca boca (2 August 2013, 18:07)
Poliţisti "Naţional"şutesc şuşoi?
...:))))...ce naiba,acum furaţi şi iepuri? Nu sunteţi sănătoşi la cap!:))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ala negru, de respira greu (2 August 2013, 18:59)
gainarii
Nu cred ca furau iepuri, poate gaini ??? Ma gandesc cum reactionau cand omul venea sa reclame furtul ?!?!?
http://livenews.rtv.net/scene-incredibile-politisti-la-furat-in-constanta_
16905.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
politist local (2 August 2013, 19:03)
propunere
Cum dracu sa ne semene uniformele, eu zic sa facem un demers sa le facem model spaniol sau american
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ala negru, de respira greu (3 August 2013, 10:13)
NE FACETI DE RAS !!!!!!!!!! PE NOI SI PE JANDARMI !!!!!!!!!!
Nu a fost gaina ci intradevar iepure...

"Foame mare la poliţie. Doi agenţi în frunte cu şeful de post de la Mereni i-au furat iepurele unui sătean"sniper, unde sunteti vitejii lu' Stroe, care pe care face de ras ? Initial imi propusesem sa nu bag toti scamatorii in seama dar observ ca tu esti unul aparte, cu sustinatori.Ba frate, exista o regula "sa nu dai niciodata in cel cazut" dar in nemernicia voastra voi continuu ne-ati denigrat gratuit, fara temei.Sincer va spun ca OP si Rutiera faceti de ras institutia Politia Romana, sunteti niste circari ieftini de mana a doua cu pretentii de mari scoliti.
Sper ca ministrul Stroe sa nu se vanda pe o ciunga si sa inchida ochii, initial a afirmat "multa golanie" dupa care s-a muiat, nu a luat nicio masura cu nimeni, a intrat in jocul celor ce indulcesc urechea si bunastarea.
PRICEPETI MA' de ce ne forteaza UE sa facem servicii pentru cetatean, de ce vor politie locala coordonata de primar ?? Aceste fapte sunt doar partea infima din sistem, greu este cu infractorii in uniforma si ramificatiile acestora ...
Dobitocilor in US nu exista politist care sa nu fi dat amenda la parcari, care sa nu fi amendat pentru aruncarea de mizerii pe strada, pentru parcare pe trotuar, pe spatiul verde...voi stati si va mirati ca prostii, cum fac politistii locali aceste lucruri.Ati vrut petitii...uite ca le aveti, vreti adevarul...il gasiti in presa !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ala negru, de respira greu (3 August 2013, 10:27)
O.P.-UL MINISTERIAL FACE DE RAS POLITIA LOCALA SI JANDARMERIA !!!
DOMNUL STROE ?!?!?! UNDE SUNTETI, LA PESCUIT PE VAPOR ?????????
Parca repetati placa precum ca OP-ul este miezul din dodoasca si asa trebuie sa ramana, cu comanda unica...cu comanda la portbagajul masinii sefilor !!!
O remaniere ceva ???? Un manager competent la acest minister ????
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ala negru, de respira greu (3 August 2013, 10:43)
adevarul
Se stiu toate magariile, vrem schengen ? De asta spune vicepremierul urmatoarele:

http://forum.semperlex.ro/viewtopic.php?f=19&t=26
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 15/32 1 .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 .. 32