Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public"", pagina 32

Facebook share
Pagina 32/32 1 .. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Chris (14 August 2016, 00:32)
"Cum e sa incatusezi babe? "
Nu stiu cine este cel ce posteaza referitor la incatusarea persoanei ce a refuzat conducerea la sediul BPR, dupa ce in prealabil a traversat prin loc nepermis, pe culoarea rosie a semaforului, iar la cererea justificata a politistilor rutieri de a se legitima a refuzat, insa pot spune ca ii cunosc pe doi dintre politistii rutieri implicati in eveniment si confirm ca oamenii sunt profesionisti desavarsiti in materie de circulatie pe drumurile publice. Asa ca ii rog pe colegii politisti locali, sa nu confunde o masura tactica politieneasca cu o disputa polemica. Oamenii prezenti la acel eveniment merita tot respectul pentru faptul ca nu au cedat presiunii "boborului" si au actionat calm, ferm, in spiritul legii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Postelnicu (27 August 2016, 08:28)
pentru clarificare
Chris, lasa treaba cu masurile politienesti pentru ca o femeie in varsta nu poate opune rezistenta in a fi condusa la echipaj, prietene, incatusarea este o masura ce se aplica in caz de forta, amenintare iminenta, doar daca persoana poate crea un pericol fizic. Si inca ceva, daca in locul lucratorilor de la BPR erau politisti locali sareau toti militienii in presa, postau, rostogoleau, instigau...pentru ca ei cu asta se ocupa si atat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Chris (28 August 2016, 11:46)
"incatusarea este o masura ce se aplica in caz de forta, amenintare iminenta,..."
Pe cuvantul tau ca doar atunci se aplica incatusarea ? Ia citeste tu aici :

"Încătuşarea se efectuează obligatoriu asupra următoarelor categorii de persoane:
f) care urmează a fi conduse la sediul poliţiei în vederea luării măsurilor legale şi se manifestă agresiv."

Ai fost tu la fata locului sa vezi cand femeia a incercat sa-i loveasca pe politistii in cauza ? Retine ca femeia nu era in varsta, ci cu "probleme".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Basescu (26 August 2016, 12:04)
DNA Procurorii DNA sparg o adevărată caracatiță dinPolitia județ Timiș.
Vreau si eu desfiintarea ! Unde sunteti militieni.ro ? Hai ca se poate !! Astia cati ati scapat nearestati !
Cat adevar domnule George Mioc...

DNA dezvăluie mafia din Poliție: caracatița unei combinații politice de nivel înalt
DNA
Procurorii DNA sparg o adevărată caracatiță din județul Timiș. Legăturile dintre polițiști și politicienii de pe plan local, cu ramificații spre etajele superioare arată un sistem bine pus la punct de fraudare a banilor publici.
In anul 2016, ar fi momentul sa incepem sa transformam militia ceausista intr-o politie moderna si cinstita.
http://www.ziare.com/petre-toba/ministru-de-interne/mai-rau-decat-pe-v
remea-militiei-sub-oprea-si-toba-politia-devine-o-structura-mafiota-1414375
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
El Nino (26 August 2016, 17:35)
Nino-nino
Da! Da!
Cel mai bine să o dee primarilor (care nu-s oameni politici), recte s-o treacără la primărie și să-i zică poliția locală și să vezi atunci cinste și corectitudine.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Basescu (27 August 2016, 08:38)
Nu ma !
Nu ma ! Zic s-o faca MILITIA si s-o dea rusilor ! Pai de ce sa facem ca la civilizati, descentralizare, ce-ai esti prost ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PRESA (27 August 2016, 08:35)
Felicitari procurorilor DNA
Procurorii DNA susțin că unul dintre polițiștii „amabili” cu ajutorul cărora s-a încercat mușamalizarea unui accident grav de circulație, în urma căruia a fost accidentată grav o fetiță de opt ani, este comisarul șef Petrică Isopescu, de la Protecție Internă. Accidentul cu pricina a avut loc în data de 4 noiembrie 2014 și a fost comis de șeful Postului de Poliție Dumitra, agentul Leon Fetti, care conducea băut. „Mureșan l-a trimis pe comisarul șef Isopescu Petrică, de la Inspecția Internă, să verifice neoficial evenimentele produse. Nici în urma acestei anchete nu se raportează nimic, ci se ascunde totul, astfel că în evidențele Poliției Bistrița nu este înregistrat niciun eveniment rutier și nu este efectuată nicio anchetă oficială”, susțin procurorii DNA Cluj.
http://www.evz.ro/nemernicii-cu-epoleti-manual-de-musamalizare-a-ilegalita
tilor-comise-de-sefii-corupti-de-la-ipj-bistrita.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Florin (5 Septembrie 2016, 12:46)
Florin
Și ce treabă are asta cu poliția locală? Ce treabă are cu descentralizarea, cu primarul sau Consiliile locale?
Și așa tot copiați în draci uniforma Poliției Române, cu predilecție cea a poliției rutiere, și încercați să vă confundați cu ea?
Cre-i logica?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mortul (6 Septembrie 2016, 12:34)
a murit un om in IOR
http://politialocala3.blogspot.co.uk/p/a-murit-un-om-asa-si.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Chris (7 Septembrie 2016, 22:02)
Nu toti politistii stiu sa inoate
Ei, uite ca sunt si fapte bune legate de politia locala :

https://youtu.be/zpRs_zFhhfc
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
.... (22 Septembrie 2016, 19:48)
MILITIA
Concret, referitor la afirmațiile conform cărora polițistul local, în calitate de agent constatator cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice nu are competența de a constata contravenții și a aplica sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind staționarea neregulamentară a autovehiculelor, faptă prevăzută de Art. 143, lit a) din H.G. nr. 1391/2006 republicată și sancționată de Art. 100, alin. 2) din O.U.G. nr. 195/2002 raportat la Art. 108, alin. 1, lt. b), pct. 7 din același act normativ, vă informăm faptul că informația prezentată este eronată și trunchiată în mod tendențios în scopul dezinformării opiniei publice și totodată, denigrării imaginii instituției publice – Poliția Locală.

În acest sens, cei care au publicat, au distribuit informația și au făcut comentarii asupra subiectului, ar fi trebuit să cunoască faptul că împotriva sentinței civile nr. 8236/2015, pronunțată de Judecătoria Cluj-Napoca, în dosarul nr. 10222/211/2015, a fost exercitată calea de atac. Potrivit apelului formulat împotriva sentinței menționată mai sus, prin Hotărârea civilă nr. 449/2016 a Tribunalului Cluj, se precizează că prima instanță a interpretat în mod greșit dispozițiile Art. 7 din Legea nr. 155/2010, ce repartizează în competența Poliției Locale o serie de atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice, printre care și cea prevăzută la lit. h). În aceste condiții, Tribunalul consideră că sancționarea cu amendă contravențională prin procesul-verbal este legală întrucât conduita intimatului se încadrează în textele legale ce prevăd contravenția reținută în cuprinsul actului de constatare.

Intrarea în vigoare a unei legi este guvernată de principiul NEMO CENSETUR IGNORARE LEGEM care înseamnă că nimeni nu se poate apăra invocând necunoașterea legii. Cunoașterea și respectarea legilor reprezintă o îndatorire primordială a tuturor cetățenilor, înscrisă în constituție. Legile și celelalte acte normative sunt aduse la cunoștință cetățenilor prin publicarea lor în Monitorul Oficial al României și prin alte mijloace de comunicare, necunoașterea legii neexonerând de răspundere pe cei care o încalcă.

Așadar, față de cele enunțate mai sus, Poliția Locală își arată indignarea și nemulțumirea și lansează un apel către cei care expun și comentează astfel de informații, să verifice și să se documenteze asupra celor afirmate, cu atât mai mult cu cât nu există un suport legal.
Asadar,d-lor militieni,invatati,invatati ca juridic sunteti varza.....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
.... (23 Septembrie 2016, 16:26)
MILITIA
Apropo:urmeaza alte surprize pentru MILITIENI.....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nemo (25 Septembrie 2016, 16:47)
Mare-i gradina lui Dumnezeu
Mai prostul satului.Aka ,,Militia,, Cine a contestat faptul ca puteti da amenzi la stationare,oprire parcare etc?
Incerci sa dai o alta tenta celor spuse de Tribunal,anume ca este legala ORICE ,,masura, luata de cocalarii locali la OUG 195.
MINTI baiete!
Asta e maretul articol: Art.7 lit h :
h) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind oprirea, stationarea, parcarea autovehiculelor si accesul interzis, avand dreptul de a dispune masuri de ridicare a autovehiculelor stationate neregulamentar;
Da.Aveti druptul doar la cele din acest articol!
Asa ca,mucles nu mai dezinforma si intinde-te cat ti-e plapuma.
Ca dai de unul care stie legea si nu ma scapi de un abuz in serviciu si eventual o purtare abuziva.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
militienica (26 Septembrie 2016, 08:27)
greu cu dobitocii
Nemo Biba, ma prostovane, nu pricepi ca in acel material s-a zancanit exact ce spuneti voi "lipsa mentionarii politistului local in OUG 195" Ati urlat ca bivolii ca OUG 195 poate fi aplicata doar de cei de la rutiera nationala. Aceasta este o speta data de instanta Cluj, in care s-a urlat in presa ca a castigat cel ce a contestat politistul local ca a aplicat sanctiune pe OUG195, instanta a revenit si a corectat prostia facuta de un judecator habarnist sau rau intentionat si a admis ca a fost lipsa de informare din partea celui ce a dat aceasta hotarare. Vezi ca ai dat tu peste cei ce stiu legea ma habarnist infumurat.
http://forum.semperlex.ro/viewtopic.php?f=10&t=7929&p=11939#p11939
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Agentu` cocalar (26 Septembrie 2016, 13:23)
ciudat
Nu stiu cum se face ca toti sunt habarnisti,doar voi nu.Politistiii(nu voi, copiile) habarnisti, judecatorii habarnisti etc.
Noroc cu voi,adevaratii serifi stelari care aranjati lucrurile.
De unde nu stii ca a doua instanta nu a fost habarnista? Ca doar nu e ultima la care se poate apela?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
.... (27 Septembrie 2016, 10:46)
MILITIA
Mai ,Nemo,tu nici sa citesti nu stii,daramite sa gandesti juridic....Stiu, e greu sa gandesti dar sa te dai in stamba, e gratis.Ce am scris eu si ce comentezi tu...In comentarii apar cu numele .... nicidecum MILITIA.....MILITIA e titlu comentariului dar ce sa vezi nici asta nu stii daramite sa ai ceva cunostiinte minime de juridic.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Agentu' (26 Septembrie 2016, 15:45)
...termic
Localienii vor fi desfiintati. Asa se aude. Unele primarii nu mai au bani sa-i tina si nu si-i mai doresc.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andrei (26 Septembrie 2016, 15:53)
Despre habarnisti
Cocalare, vezi tu, cat de usor te dai de gol. "Daca taceai folosof ramaneai", aici te-am prins, nu esti decat un habarnist la nivel sub zero. Deci tu crezi ca in urma apelului, Tribunalul a emis gresit hotararea si urmeaza recurs...
Pai nici macar nu ai citit motivatia, mai clar de atat nu se poate. Asta inseamna ca nu stii Legislatie si implicit esentialul. O Lege Organica are putere legislativa peste O.U.G. In istoricul acestor pagini se poate vedea cat politisti "adevarati" fac aceasta greseala din lipsa cunostintelor juridice, aici se vede micimea militienilor ce jignesc gratuit chiar daca ei se fac de ras ca nu cunosc legislatie si cu asta am spus tot.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Agentu` cocalar (26 Septembrie 2016, 21:05)
QED
Nu,nu ai spus tot. Cu aia. Ci cu ,,folozof ramaneai,,ai spus tot, cocalare.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
.... (27 Septembrie 2016, 10:42)
MILITIA
Mai, "Agentu'",in locul tau taceam...."Nu,nu ai spus tot. "CU AIA. CI CU" ,,folozof ramaneai,,ai spus tot, cocalare". Mars la scoala!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 32/32 1 .. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32