Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Teste psihologice pentru profesori
image

Petitie: "Teste psihologice pentru profesori"

Facebook share

Sunt elev in clasa a XII-a. De-a lungul celor 12 ani petrecuti in invatamant am observat probleme majore ce tin de sanatatea mentala a unor profesori.

Doar la mine in liceu consider ca exista 3 profesori care nu vor reusi sa treaca cu succes un test serios, menit sa filtreze din randul profesorilor pe cei care sunt un potential pericol pentru elevi.

Ca sa va dau un mic exemplu. Am fost la scoala sa-mi semnez carnetul de elev (vara lui 2007), iar domnul director (unul din profesorii pe care ii pot incadra in lista profesiorilor cu probleme) in afara faptului ca a vorbit extrem de.. vulgar as putea spune, pe un ton amenintator, mi-a trecut pe carnet la data, anul 2005 (si nu 2007) iar exemplele pot continua.

Sustin ca pentru a avea o societate sanatoasa si corecta, in primul rand vor trebui facute restructurari la nivelul invatamantului si mai ales in randul profesorilor care sunt foarte impulsivi sau care pot avea chiar boli psihice.

Doresc sa acumulez semnaturi pentru instaurarea unei politici prin care, la inceputul fiecarui an scolar profesorii sa sustina examene psihologice sau psihiatrice stabilind cu exactitate daca un profesor mai poate sau nu sa predea.

30/10/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =