Prima pagina » Petitii online » Unire Strada Iza Strada Nicolae Cânea

Petitie: "Unire Strada Iza Strada Nicolae Cânea"

Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Strada Iza îngâtuie traficul rutier al capitalei.În plus,pe partea opusă căii ferate nu există trotuar de-a lungul Străzii Iza,fapt ce expune pietonii traficului rutier.Nu există nici linie de transport public.Legătură între București și Fundeni există pe DC3A.Dorim așadar desființarea trecerii la nivel cu calea ferată menționate.Cu cât avem mai multe legături directe între capitală și Fundeni cu atât încurajăm mersul cu mașina personală.Tot în același context dorim prelungirea Străzii Iza până în capătul Străzii Nicolae Cânea unindu-le pe cele două și construind de-a lungul Străzii Iza trotuar.În plus dorim linie de autobuz care să tranziteze integral Strada Iza și Strada Nicolae Cânea.Cât privește Strada Iacob Felix dorim raderea liniei de tramvai pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Nicolae Titulescu.Nu avem în calitate de pietoni loc pe trotuare pe tronsonul menționat de mașini parcate care la rândul lor nu au loc să staționeze pe carosabil de linia de tramvai.În plus linia 46 se autoîncalecă în Piața Victoriei.Având în vedere că există transport subteran pe traseul Strada Buzești Bulevardul Iancu De Hunedoara Șoseaua Ștefan Cel Mare Șoseaua Mihai Bravu dorim modificarea traseului liniei 46 de pe Șoseaua Mihai Bravu pe Șoseaua Colentina până la terminalul Pasaj Colentina.Și în ce privește liniile 42 și 45 dorim prelungirea acestora de pe Strada Buzești pe Strada Berzei până la terminalul Vasile Pârvan,context în care să fie rasă bucla de întoarcere pe tronsonul dintre Strada Buzești și Bulevardul Gheorghe Duca al Bulevardului Ioan Cuza,pe tronsonul dintre Bulevardul Ioan Cuza și Calea Griviței al Bulevardului Gheorghe Duca și pe tronsonul dintre Bulevardul Gheorghe Duca și Strada Buzești al Căii Griviței.Dorim astfel asfaltarea integrală a Străzii Iacob Felix și lărgirea integrală a acesteia la 4 benzi cu girații la cele două capete(una în care să conveargă Bulevardul Ion Mihalache,Strada Barbu Ștefănescu-Delavrancea,Bulevardul Banu Manta și Strada Iacob Felix și cealaltă în care să conveargă Strada Occidentului,Strada Buzești,Strada Gheorghe Polizu și Strada Iacob Felix).Suplimentar proiectului dorim un plan urbanistic zonal pentru Strada Iacob Felix încât orice adresă aferentă străzii să aibă acces din stradă și construirea unui bloc cu un număr de apartamente egal cu numărul apartamentelor blocurilor M4 și B1,bloc nou în care fiecare apartament să aibă două camere în vederea mutării expropriaților în noul bloc cu scopul demolării cuplului de blocuri M4 B1.Orice apartament de bloc din capitală are nevoie de două camere!Pe lângă că există garsoniere în blocul M4 de pe Intrarea Iacob Felix mai sunt și fără balcon la etaj,ceea ce face condițiile de locuit mai jenante.Petiția are nevoie de susținere!Oameni buni!Gândiți la fel,simțiți la fel!

02/02/2019

Destinatar: Primăria Capitalei,Ministerul Transporturilor