Prima pagina » Petitii online » Blocarea impozitului forfetar

Petitie: "Blocarea impozitului forfetar"

Avand in vedere ca exista indicii serioase ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei privind rectificarea bugetara, prin care se introduce impozitul forfetar, ar putea avea efecte negative importante asupra economiei tarii, va rog ca, in temeiul prerogativelor pe care vi le confera Constitutia Romaniei, sa binevoiti a dispune urmatoarele:
1. Sesizarea Curtii Constitutionale in privinta faptului ca OUG mentionata contravine flagrant prevederilor art. 4 alin (2) din Codul Fiscal.
2. Informarea Parlamentului Romaniei, intr-o luare de pozitie oficiala, in legatura cu posibilele efecte negative ale impozitului forfetar.
3. Solicitarea publicarii lunare de catre Ministerul Finantelor si Institutul National de Statistica a unor rapoarte detaliate, care sa permita evaluarea in timp util a efectelor ordonantei asupra economiei.

19/04/2009

Destinatar: Presedintele Romaniei, Avocatul Poporului
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 02/05/2009
- Ai auzit de ordonanta 34 din aprilie 2009? Stii ca ordonanta asta ingroapa de fapt definitiv afacerile mici? Sau pe cele noi? Sau pe cele modeste? Inclusiv afacerea ta?
- Stii ca asanarea evaziunii fiscale este doar un pretext? Stii ca de fapt impozitul forfetar este calculat intentionat ca sa loveasca doar firmele mici? Special ca sa inchizi?
- Indiferent daca este la mijloc incompetenta crasa sau directive FMI sau protejarea firmelor medii pe care le apara PDL, stii ca pentru tine este tot una?
- Pentru ca nu poti plati si mai ales nu vei putea plati in viitor un asemenea bir? Si va trebui sa renunti la firma ta si la visele tale si sa devii somer sau angajatul altora?
- Esti constient ca aceasta taxa “forfecara” taie de fapt firmele mici? Inclusiv firma ta?
- Si ca incalca grosolan articolele 41, 44, 45 si 46 din constitutia tarii care pentru ei este facultativa? Articole care protejeaza dreptul la libera initiativa si la o corecta impozitare?
- Stii ca in intreaga Europa civilizata microintreprinderile sint protejata ca fiind baza economica a acelor tari? Cu atit mai mult in vremuri de criza?
- Stii ca acest abuz a fost posibil deoarece nimeni nu te reprezinta in fata statului?
- Ai inteles ca nu ai alta sansa decit sa te organizezi ca sa te poti opune?
- Daca da, ajuta-ne sa fondam o asociatie a MICILOR INTREPRINZATORI ROMANI!
- La nivel national, judetean si local! Sa ne opunem impreuna acestui nou tip de terorism de stat!

Daca ai acces la internet ne gasesti la:
http://aif.mieimipasa.ro (vizibil numai dupa ce te inregistrezi) sau la http://groups.yahoo.com/group/anti_impozit_forfetar/

Iar in special cei din Bucuresti ma pot contacta la adresa dragos.barbu@softis-serv.com sau la telefon 0723-621122.

Ma numesc Dragos Barbu si sunt un intreprinzator din Bucuresti la fel de lovit ca si tine!