Prima pagina » Petitii online » Domnule Prim Ministru

Petitie: "Domnule Prim Ministru"

Domnule prim ministru,
Incerc, inca, sa cred in buna dumneavoastra credinta.
Nu am argumente: am doar sperante.
Va rog, prin aceasta petitie, sa luati atitudine fata de dl.ministru al jandarmeriei referitor la evenimentele din dupa amiaza zilei de 10 august 2014 , in fata palatului Cotroceni. si fata de instigarea la dezordine a Antenei 3. Consideram ca, evenimentul pe care il vom aniversa pe 22 decembrie 2014, a avut in 1989 un alt sens decat de a sugruma democratia. Erati adolescent si probabil ca pentru dumneavoastra a aparut o aventura.Pentru noi, cei mai in varsta, a fost o speranta care, pe masura trecerii timpului , s-a dovedit a fi o inselatorie. E in puterea dumneavoastra, adolescent fiind atunci si Presedinte acum al unui partid social-democrat (daca acest lucru este adevarat pentru partidul e care il conduceti), sa verificati cum a reactionat jandarmeria si care este contributia Antenei 3 la instigarea acestor evenimente. Poate atrageti atentiea doamnei de o probitate morala fara dubiu, Laura Georgescu ca este timpul sa isi faca meseria sanctionand posturile TV pentru instigare la dezordine.
In cazul in care nu veti lua nici o atitudine, voi considera si imi voi exprima opiniile macar in memoriile mele, pentru ca intr-un stat in care o anumita parte a mass-medie, aflata in relatie cu puterea guvernamentala, manipuleaza opinia publica, nu iti ramane alta solutia decat memoria celor ce vor veni dupa noi.
Dar memoria celor ce vor veni are sa fie neiertatoare!
sociolog Constantin Lamureanu

11/08/2014