Comentarii "Despartirea sensurilor de mers prin parapeti de beton.", pagina 1

Dobre Loredana (5 Octombrie 2014, 17:39)
Semnez petitia pentru introducerea separatoarelor...
Semnez petitia pentru introducerea separatoarelor de sens si sper din suflet ca "vocea" celor ce ne dorim acest lucru sa fie ascultata!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cizmasiu Eva (9 Octombrie 2014, 14:38)
Semnez petitia
Sustin montarea parapetilor din beton,semnez si eu petitia.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
razvan fortan (12 Decembrie 2014, 00:29)
nu sunt de aeacord
deoarece sa scos poligonul auto .multe permise sau luat pe nedrept si daca sar face o reexaminare doar 30% ar promova .de ce 30% ? pt ca uni nu vad bine dar se trece cu vederea alti nu stiu o parcare sa o faca alti nu cunosc semnele de circulatie altii sunt smecherasi si trec pe rosu .aceste lucruri le vad infiecare zi.decat cu aceasta petitie cu parapeti de beton mai bine lipsa.uni soferi nu vad masina din fata lor dar parapetul din beton .iar noaptea daca drumul nu este iluminat?!?!?!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marius (14 Mai 2015, 14:30)
Permis
Daca au au luat permisul(aia de care vb tu), agramati ca tine e clar. Esti vai de capul tau. Nu exista scuza ca ai scris repede ca te grabeai...pur si simplu te conduce limba romana cu 10-0. Pacat ca ai permis.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
goe (4 Ianuarie 2015, 22:29)
numar benzi
poate in bucuresti sau pe drumurile importante, dar marea majoritate a drumurilor sunt cu o banda pe sens. In niciun caz ziduri de beton: plastic umplut cu apa sau nisip, eventual cu raclete pe inaltime.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Stefan (5 Ianuarie 2015, 18:39)
Sondaj
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Corduban Marian (2 Iunie 2015, 18:56)
Sfat pentru initiatorul petitiei.
Pe viitor cand faci o petitie, asigura-te ca nu dai apa la moara celor care din petita ta au inteles doar ca vrei sa faci un zid de beton pe strada. Adica nu da amanunte inutile.
Pe cei care sunt speriati de acest zid, vreau sa-i linistesc si sa le spun ca ar putea fi un strat de flori (Pentru Doamne si Domnisoare), un parapet de fier ( pentru iubitori de metal), un sir nesfarsit de politisti (pentru infractori), panouri electorale (pentru politicieni) , reclame (pentru comercianti) , cruci si troite (pentru prea-credinciosi) , un sir de tei(pentru poeti si romantici), boscheti (pentru boschetari), canepa si/sau tutun (pentru cei cu vicii) , bare de inox pe suporti de marmura (pentru manelisti) , bare de Aluminiu si Cupru (pentru tigani) , etc. Deci solutia constructiva o alegem dupa aceea, pe baza de referendum national. Acum e importand daca dorim separarea sensurilor de mers. Eu doresc asta! aici, unde locuiesc acum (Germania), nu am vazut drumuri cu doua benzi /sens fara sa fie separate. Cred ca e un lucru bun.