Prima pagina » Petitii online » Pensiile private

Petitie: "Pensiile private"

Unul din lucrurile bune facute au fost infiintarea pensiilor private, daca pensia de la stat nu-ti mai da nici o speranta adica o batranete linistita mai avem o speranta in penaia privata, respectiv pilonul II, unde chiar daca pensia de la stat va fi modesta '' rau de tot '', mai avem o speranta in pensia privata unde am strans banut cu banut si poate la batranete ne permitem si noi ca occidentalii sa ne odihnim prin excursii si ceva tratamente omenesti...Eu unul nu sunt de acord ca politicul sa intervina in '' privat '' si sa strice un mecanism care deocamdata functioneaza corect daramite sa-l si mai si desfiinteze, deci petitia isi propune ca prin protestul opiniei publice politicul sa nu desfiinteze sau sa modifice procentul de contributie la pensiile private...Sunteti de accord ca politicul sa modifice procentul la pensiile private sau sa le uneasca cu cele de stat ? sau mai bine spus sa le desfiinteze ?

23/08/2017

Categorie: Politica.