Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Fetitei comandorului erou Adrian Marinescu i se refuza acordarea pensiei de urmas
image

Petitie: "Fetitei comandorului erou Adrian Marinescu i se refuza acordarea pensiei de urmas"

Facebook share
Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.

Solicit MApN si Statului Major al Fortelor Aeriene sa rezolve in mod favorabil si cat mai urgent aceasta problema.
Aceasta petitie se doreste a fi un sprijin pentru Daiana, fetita comandorului erou Adrian Marinescu, caruia, desi tatal sau si-a servit patria pana la jertfa suprema, i se refuza dreptul de a avea o pensie de urmas.
Comandorul Adrian Marinescu s-a prabusit in data de 24/10/2006 cu un elicopter Puma de la Baza 90 de Transport Aerian Otopeni in Lacul Golesti.
Alaturi de el si-au pierdut viata : locotenentul Constantin Cioarca si maistrul militar Constantin Hurchi, de la Baza 90 de Transport Aerian Otopeni.
Timp de 20 de ani de cariera, Adrian Marinescu a fost si comandantul aeroportului militar de la Kabul, a participat la numeroase misiuni NATO, a primit medalii si distinctii. A fost pilotul multor personalitati, printre care presedintele Basescu, si i-a intalnit personal pe secretarii de stat Condoleeza Rice si Donald Rumsfeld.
Iata marturia sotiei eroului facuta in cursul zilei de 9 ianuarie 2013 :" mi-am dat seama cat de profesionist a fost mai ales de 6 ani incoace, de cand m-am confruntat cu o gramada de probleme si
( ATENTIE ! ) sunt in procese cu ministerul apararii, respectiv statul major al fortelor aeriene, pentru obtinerea drepturilor Daianei, noi fiind chiar singurele in situatia asta :( asta fiindca tot fusese ditamai pilotul, ofiterul si un barbat frumos pe deasupra ... a fost prea mult pentru unii"...) In actiunea depusa la Judecatoria Sectorului1, Cristina, sotia comandorului a relatat ca mai-marii Fortelor aeriene au refuzat sa-i dea pana si pensie de urmas fiicei sale, motivand ca plata este conditionata de rezultatele anchetei.
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a indrepta aceasta nedreptate strigatoare la cer.
Multumim !

10/01/2013

Autor:  
Destinatar: MApN si Statul Major al Fortelor Aeriene
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =