Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Fetitei comandorului erou Adrian Marinescu i se refuza acordarea pensiei de urmas", pagina 1

Facebook share
Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.
 
Guzu Ion (11 Ianuarie 2013, 20:35)
Orice aviator militar nu zboara de placere sau ca...
Orice aviator militar nu zboara de placere sau ca nu are ce face acasa. El se urca in aeronava si zboara pentru a executa o misiune, la ordin, in slujba tarii pentru a fi pregatit, daca va fi cazul sa execute o misiune de lupta. In aceasta meserie, mai mult decat in oricare alta sunt si riscuri, riscuri pe care pilotul si le asuma.De aceea consider ca legea este gresita fiindca in fapt i se imputa pilotului ca a executat ordinul.
Trebuie avute in vedere serviciile extraordinare pe care Adrian le-a adus tarii si armatei prin participarea sa la o mulitudine de exercitii militare NATO si NATO- PfP, unde a dat dovada de un profesionalism desavarsit, cat si misinile executate in strainatate consider ca il fac sa merite cu prisosinta respectul si recunostinta noastra si implicit a tarii pe care cu onoare a servit-o.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian Covache (11 Ianuarie 2013, 20:42)
Nici Basescu nu a miscat un deget! Si au zburat impreuna ...
http://www.ziare.com/basescu/stiri-traian-basescu/aviatia-ii-cere-lui-traian-bas
escu-reabilitarea-unui-pilot-erou-289667
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PETRE GANEA (11 Ianuarie 2013, 20:42)
no comment...o tara care nu-si respecta eroii nu...
no comment...o tara care nu-si respecta eroii nu merita sa fie...slujita...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian Covache (11 Ianuarie 2013, 20:43)
Iata cine a fost Adrian !
http://194.88.148.109/78/bf/fe/14/1622_ziarecom.pdf?c=c89dbbdef04a16e6bb7d8b5664
edbd09
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mitzi biciclista (12 Ianuarie 2013, 09:13)
ma,da nu ma lasi!
pai ce Domnul BASESCU ...are nevoie de ARMATA ROMANA?..ell e cu spp.istii!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mitzi biciclista (12 Ianuarie 2013, 09:20)
a salvat la rindul lui viata la mai multi oameni
Transport, misiuni VIP, SAR MEDEVAC (Cautare Salvare si Evacuare Medicala), OSC (On Scene Commander), Combat SAR, Escort. Zboruri IFR:....
FRANTZ..astia sunt cretini..omul asta a salvat viata la alti oameni..trebuie sa fie o compensatie daca vorbim de Normalitate in ROMANIA lui CRIN ANTONESCU..sau decit la televiZor!,..atunci cu.ncredere mutati.va antenele pe B.B.C..Knolege!...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Stoicescu Sorin-Paul (12 Ianuarie 2013, 10:54)
Nu cred ca rezultatul investigatiei poate avea...
Nu cred ca rezultatul investigatiei poate avea legatura cu pensia de urmas, mai ales in conditiile in care pilotul avea peste 20 de ani vechime. Desi in aceasta etapa este greu sa te mai mire ceva nadajduiesc ca seful Statului Major General, la randul lui pilot militar, ar putea face ceva.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian Covache (12 Ianuarie 2013, 11:13)
nedumerire
Salut Sorine (dle general!) ... din investigatii sunt sigur ca stii rezultatele... NIMIC de ordin profesional... si atunci ? In ACEASTA ETAPA ne moare si respectul fata de EROI ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
soare gheorghe (12 Ianuarie 2013, 13:01)
Totusi sa nu uitam si pe popa Aurelian cazut la...
Totusi sa nu uitam si pe popa Aurelian cazut la Deveselu si a carui familie nu a beneficiat de compensatii!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Covache Marian (12 Ianuarie 2013, 13:43)
Vom action
Vom actiona si in acest caz SI IN TOATE CZURILE PE CRE LE VOM AFLA !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
liviu (14 Ianuarie 2013, 19:21)
rusine m.ap.n.
RUSINE sa va fie,gulerelor "albe" din m.ap.n Ati frecat ...birourile pe unde ati putut,ati stat la "caldurica",v-ati arogat meritele altora,ati avansat din rasputeri, timp in care ADI MARINESCU muncea din greu pentru voi!!!Si a muncit fara sa ceara nimic,din dragoste pentru minunata meserie de pilot militar si pentru tarisoara noastra chinuita.Ce conteaza pentru voi,galonatilor,ca viata lui de familie,practic,nu a existat?Treziti-va si,macar in al doisprezecelea ceas,incercati sa va mai spalati din pacate si acordati-i Daianei si mamei ei ce li se cuvine pentru lungile perioade cand au trait fara tata si sot,si pentru tot chinul si greutatile pe care le-au avut si inca le mai au.Asa sa va ajute DUMNEZEU!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Burg Emilian (11 Ianuarie 2013, 10:49)
No Comment. Asta este statul roman.
No Comment.
Asta este statul roman.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vasile (16 Ianuarie 2013, 23:34)
:)
Si voi il slujiti neconditionat :)
Grabnic va va furniza respect si pensii enorme in raport cu cate bulane rupeti pe spinarea urmatorilor demonstranti.
... sa bagam urgent cultura in duba.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
liviu (17 Ianuarie 2013, 10:00)
?
Vasile,tu cu cine te certi? Subiectul si personajele sunt din alt film.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un roman (18 Ianuarie 2013, 00:03)
Sa fim seriosi
De ce a urmat o cariera militara ?.Pentru ca era patriot?.Pentru poporul roman?Sa fim seriosi,a facut-o pentru bani.Sunt curios sa stiu ce facea in 1989 cand armata tragea in revolutionari,in poporul roman.A avut misiuni Nato in alte tari.Ce cautam noi peste alte popoare?.Datorita celor ca el,Romania a devenit o tinta a teroristilor si vor muri multi romani nevinovati in viitorul apropiat.Acum se cere sa-i fie indemnizata fiica.Pentru ce?.De unde bani?,din taxele si impozitele pe care le platesc romanii muritori de foame?.Ar trebuii sa lase cersitul si sa puna mana pe munca.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
radu (18 Ianuarie 2013, 12:22)
incredibil
domnule roman, citeste peste cateva zile ce ai scris aici, esti un om de nimic, incapabil sa te intelegi pe tine dar sa mai intelegi pe altcineva care pus acolo unde ii este locul isi face meseria cu profesionalism. probabil ar fi trebuit sa scriem aici despre un general care a ordonat in '89 sa se traga in oameni si ai fi fost fericit, esti un om bolnav. inainte de a scrie incearca sa intelegi ceea ce se intampla in jurul tau, ca se vrea o schimbare si in sistemul militar si oamenii care ar putea sa o faca sunt inabusiti si adusi la tacere intr-un sistem bolnav ca si tine. uita-te pe www.adrianmarinescu.ro la orice poza vrei tu cu el si incearca sa privesti in ochii lui dincolo de ecranul slinos pe care iti scurgi tu gandurile pline de frustrari zilnice si spune atunci ca era in stare sa traga la revolutie intr-un om nevinovat sau ca isi dorea ca romania sa ajunga o tinta a teroristilor. iti este rau acum? iti este rau din cauza alegerilor pe care le-ai facut in campanie. desteapta-te ...romane
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
eva (18 Ianuarie 2013, 19:08)
...
'' Romanule'' iti doresc ca in cazul in care ai si tu copii , sa treaca prin aceeasi situatie , prin care trece fiica lui Marinescu ! Doar o minte bolnava nu poate intelege , ca o astfel de profesie nu o poti face decat din pasiune si nu pt bani. Se pare ca ai frustrari foarte mari, daca nu poti intelege un copil , care va dupa ce si-a pierdut tatal, sa nu aiba nici din ce trai!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cristina marinescu (22 Ianuarie 2013, 15:56)
sa fim seriosi
a urmat o cariera militara, ca si ceilalti trei frati, ca si tatal lor, ca o traditie de familie, pentru ca era patriot, da, pentru poporul roman, pentru foarte putini bani si cu riscuri foarte mari, lipsind de-acasa jumatate de an dintr-unul intreg. In 1989, la revolutie, era cu mine, Cristina Marinescu, iubita lui de atunci si viitoarea mama a copilului lui. Cautam 'peste' alte tari sa ne reprezentam tara si Fortele Aeriene Romane cu cinste, daca suntem in stare, doar atunci suntem trimisi, daca avem ceva de spus. Romania n-a devenit o tinta a teroristilor din cauza lui, cu certitudine. Se cere sa-i fie "indemnizata' fiica pentru ca exista un ordin general al Ministrului Apararii Nationale privind acordarea despagubirilor cuvenite militarilor sau urmasilor acestora ca urmare a accidentelor, catastrofelor intervenite in timpul si din cauza indeplinirii serviciului militar, pe care le-au luat si ceilalti doi membrii ai aceluiasi echipaj, cazuti la datorie in aceleasi conditii, nu altfel; si nu pot sa va scriu mai mult, caci trebuie sa ma duc la serviciu(deci nu cersesc, muncesc, ba chiar platesc aceleasi taxe si impozite ca toti romanii, muritori de foame) si apoi sa iau copilul de la scoala(deci munceste si ea, ca elev).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un roman (19 Ianuarie 2013, 23:20)
@radu,@eva
Vorbiti in necunostinta de cauza.Stiti ca ancheta nu s-a terminat?.Stiti care a fost cauza accidentului?.Pana la terminarea anchetei trebuie sa-l consideram nevinovat.Dar daca a fost un act voit,nu credeti ca vinovatul trebuie sa plateasca?,iar in cazul respectiv familia vinovatului?.De ce oare nu exista niciun verdict in cazul comandorului?.Daca ancheta l-a gasit vinovat si nu se doreste patarea numelui unui comandor si implicit al armatei romane?.Stiti bine ca cei doi colegi au fost recompensati comform legii imediat ce s-a constatat nevinovatia acestora.Ce fapte mari de bravura ale armatei romane cunoasteti?.Pentru ce platim armata din taxele poporului?Mai nou se doreste ca armata sa adune birurile de la popor.O seara buna va doresc si sper ca romanii se vor destepta cat de curand.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
eva (22 Ianuarie 2013, 12:57)
...
Sa stii ca vorbesc in cunostinta de cauza, altfel nu mi-as permite sa dezbat un astfel de subiect.
Daianei Marinescu nu i-a fost acordata pensia de urmas in primul an, nu pt ca sotia lui Adi Marinescu , nu ar fi dus documentele ,care trebuiau depuse pt un astfel de demers, ci pt ca a fost mintita si plimbata, de niste frustrati , niste oameni fara scrupule, care nu au gasit alta modalitate de a se razbuna pe Adi, decat lovind in copilul lui.Nu i-au putut face fata , cat acesta era in viata si au ales aceasta varianta jalnica, de a-i lovii familia. Ce minte bolnava , ar putea crede ca a fost un act voit? Cum se face , ca dintr-un lung sir de astfel de evenimente nefericite Comandorul Marinescu este singurul ,care este dclarat vinovat?
Este evident ca nu l-ai cunoscut personal pe acest om, care pe langa faptul ca era un profesionost desavarsit( de aceea si deranja, pt ca nu erau multi , cei care se puteau ridica la nivelul lui), era si un tata deosebit, topit dupa fetita lui. Si ca un ultim amanunt, doar un nebun ar putea crede, ca Adi ar fi "ales sa faca acest act voit" , chiar de ziua fetitei lui!
Pastrati-va un gram de demnitate si nu mai loviti un om ,care nu se mai poate apara !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: