Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Legiferarea obligativitatii curatarii terenurilor de buruieni puternic alergene - ambrozie - artemisie
image

Petitie: "Legiferarea obligativitatii curatarii terenurilor de buruieni puternic alergene - ambrozie - artemisie"

Facebook share

Text petitie :

Dorim legiferarea obligativitatii starpirii buruienilor de toamna puternic alergene de pe proprietatile private si ale statului cu existenta unor amenzi pentru nerespectarea acestei prevederi.

Dorim includerea acestor plante pe lista plantelor periculoase pentru sanatatea omului. Din cauza stresului, a stilului de viata, a scaderii vigorii sistemului imunitar din ce in ce mai multe persoane vor suferi de aceste alergii.

Tari ca Franta si Ungaria si-au implementat un sistem legislativ de eradicare a acestor buruieni cu masuri de amendare a celor care nu respecta leagea. Problemele in Romania sunt in partea de Vest - Campia de Vest, in zona Clujului si in Campia Romana

01/09/2010

Autor:  
Destinatar: Parlamentul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 03/09/2010
Mai multe detalii la :
http://alergielaambrozie.wordpress.com/
http://alergielaartemisie.wordpress.com/

Informatii 03/09/2010
Legiferarea obligativitatii curatarii terenurilor de buruieni puternic alergene - ambrozie - artemisie

As dori sa amintesc celor care semneaza petitia sa introduca toate datele din formularul de contact, pentu a putea ulterior folosi aceasta petitie intr-un demers oficial pe langa institutiile legale romane in acest sens.

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =