Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru declararea de Persoanã NON GRATA, a lui Kelemen Hunor !!! Punct !!! Fãrã discutii !!! Semnat...
image

Petitie: "Petitie pentru declararea de Persoanã NON GRATA, a lui Kelemen Hunor !!! Punct !!! Fãrã discutii !!! Semnati aici Petitia !!!"

Facebook share

'' Kelemen Hunor: Scopul UDMR este ca Romaniei sa i se ia Ardealul '' '' Trebuie sa continuam pe aceasta cale pas cu pas pentru a recupera pamantul natal '' Sa semnam aceasta petitie pentru declararea de persoanã non grata a lui Kelemen Hunor, presedinte UDMR(Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania) Aceste declaratii ale lui Kelemen Hunor, presedintele UDMR(Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania) nu fac decat sa incite, sa strambe adevarul din istoria neamului romanesc, atestata de toate autoritatile si organizatiile mondiale, iar pentru cei care inca mai cred in viziunile impartasite de Kelemen Hunor, ar trebui sa consulte Wikipedia, sa vada ce triburi migratoare de huni au ajuns dupa noi pe teritoriul tarii noastre !!! Mentionez ca acest Kelemen Hunor trebuie declarata persoanã non grata si-i invit pe toti romanii sa semneze aceasta petitie ca sa-i oprim pe acesti tradatori si hoti, care de 25 de ani uneltesc sa lipeasca Ardealul Ungariei, Ardealul fiind pamantul nostru natal, al tuturor romanilor, al Romaniei!!! Respect Romania, Respect romanilor, ne aparam valorile si identitatea !!! Semnam pentru Romania noastra!!!

04/02/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Klaus Iohannis - Presedintele Romaniei , Guvernul si Parlamentul Romaniei
Categorie: Politica.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =