Prima pagina » Petitii online » Stop masacrului din adapostul lui Vasile Temelie, din Cezieni.

Petitie: "Stop masacrului din adapostul lui Vasile Temelie, din Cezieni."

Raspuns:

În adăpostul de câini din comuna Cezieni, strada Viilor nr. 38, Olt, deținut de Vasile Temelie, am sesizat pentru a doua oară autoritățile (Poliție, DSV), pentru a opri crimele și tortura repetată a animalelor pe care le deține, întrucât câinilor li se aplică rele tratamente, încălcând Legea nr. 205/2004, privind protecția animalelor. Nu le sunt asigurate condițiile elementare necesare scopului pentru care sunt crescute. Am văzut filmări și avem poze cu un număr mare de suflete arse, sfâșiate și cu răni grave, deținem analizele a trei bulldogi francezi preluați de la Vasile Temelie, cu grave probleme de sanatate. Dorim să oprim ilegalitățile comise în adăpost și să oferim câinilor de acolo o viață decentă. Câinii aceștia au dreptul la o viață mai bună.

Text petitie in limba engleza:

In the dog shelter from Cezieni, Viilor street, nr.38, Olt, owned by Vasile Temelie, we have secondly notified the legal authorities( Police, DSV) to stop the repeated crimes and torture of the animals he holds, since dogs are being wrong treated, violating Law no. 205/2004 on the protection of animals. They are not provided with the basic conditions necessary for the purpose for which they are raised. We have seen videos and we have pictures of a large number of burned souls, torn and with horrible injuries, we have the analysis of three French bulldogs taken from Vasile Temelie with serious health problems. We want to stop the outrageous illegalities and offer thess dogs a decent life. These dogs have the right to a better life.

28/03/2018

Autor: