Prima pagina » Petitii online » Marijuana Medicinala

Petitie: "Marijuana Medicinala"

Marijuana Medicinală: Tratament Eficient Pentru Boala Alzheimer

Marijuana medicinala nu este un drog, nu se fumeaza la joint, sau in situatii sociale, se inhaleaza vaporii acesteia, se elibereaza pe prescriptie medicala de la medic avizat, se cumpara de la farmacie, nu de la coltul strazii, consumul ei poate fi controlat, supravegheat.
Utilizarile marijuanei medicinale sunt extrem de variate, de la greata, varsaturi, migrene,(pentru care NU exista alt tratament) dureri fizice, inapetenta, in tratamentul concomitent cu radiatii, chimioterapie pentru cancer, glaucom, (orbire treptata, boala a carei evolutie nu poate fi nici macar intarziata cu tratamentele medicamentoase moderne), boli psihice din cele mai variate isi au leacul in marijuana medicinala si cate utilizari s-ar mai gasi pentru aceasta planta minune daca s-ar permite studiul ei in adevaratul sens al cuvantului. Daca aceasta planta are atatea beneficii medicinale nu vad de ce guvernul s-ar opune legalizarii ei in scop pur medicinal, ajutand atatia oameni bolnavi pentru care sistemul de sanatate plateste anual zeci de milioane de lei, acestea incluzand tratamentele INEFICIENTE, scumpe si chinuitoare.
Nu are rost sa mai subliniez beneficiile statului din revolutia medicala pe care aceasta planta o poate provoca.
Va rog, semnati aceasta petitie cu capul, haideti sa evoluam cu adevarat!

24/11/2011

Destinatar: Guvernul Romaniei, Ministerul Sanatatii, Presedintele Romaniei
Petitii cu subiect asemanator:
Legalizati Marijuana Medicinala