Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)", pagina 10

Facebook share
Pagina 10/11 1 .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mugurel (8 Februarie 2009, 11:35)
Pentru Geo
Geo, cine sunt cei care au facut "happyfish"? Cred ca trebuie sa ajutam oameni care fac astfel de lucruri. Internetul poate fi un mare instrument. Ar trebui, cred eu, sa ne alaturam si sa facem o atitudine, macar virtuala, cu oamenii de care fac astfel de lucruri sau asa cum este Mircea Badea, Mihai Gadea ( asta daca si voi credeti ca ei fac ceva bun ).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (8 Februarie 2009, 15:46)
Pentru Mugurel
Parte din ceea ce nu-ti poti explica devine inteligibil daca intri pe Google si cauti Directivele NKVD pentru tarile din orbita sovietelor. Vei vedea pana unde poate sa se mearga de dragul subjugarii. Necazul este ca, adaptate noii conjuncturi, cateva dintre directivele cele mai parsive de atunci sunt inca functionale si nu se mai numesc neaparat directive ci "reforme". Modelul directivelor sovietice a fost considerat probabil unul foarte eficient. Au reusit, in 20 de ani de la "revolutia" decembrista sa distruga invatamantul si cultura prin reforma (vezi ce propuneau directivele NKVD 35 si 45), ne sufoca birocratia (vezi Directiva NKVD 32) iar pentru rolul sindicatelor vezi Directiva NKVD 17. Atunci nu stiam de unde ni se trage... acum e ceva mai limpede.
Cat priveste happyfish, Mircea Badea (toata admiratia pentru baiatul asta!), chiar si forumul pe care ne scriem unii altora... sa nu ne imbatam cu apa rece: intretin iluzia libertatii de opinie, imaginea deschiderii democratice si sunt spatii de defulare, de detensionare - functioneaza cam ca bancurile politice pe vremea comunista, doar ca... la vedere. Nu-ti place legea 298... uite, esti liberi sa te exprimi, sa injuri, sa protestezi, sa te bucuri cand apare o emisiune in care se critica ceea ce te nemultumeste si gata! Te-ai mai racorit, ti-a picat bine si te-ai distrat. Efectul psihologic este ca intensitatea revoltei tale scade. Dar... ooops! pana aici! Daca propui luare comuna de atitudine, propui un lider de opinie, un front comun amplu, bine organizat si acest lucru se si intampla riscand sa dea peste cap intentiile si scopul puterii - fii sigur ca lucrurile se schimba! Apar imediat etichetele "golani", "huligani" sau, cine stie?! - poate chiar teroristi!
Mai am o explicatie pe langa cele doua date de tine in legatura cu tacerea personalitatilor, una mai trista - multi dintre cei vehementi odinioara, au acum functii importante si afaceri deloc neglijabile, fac parte din sistem, s-au integrat, le e bine, nu mai au timp, chef si motiv sa protesteze. Cu atat mai putin sa devina lideri de opinie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (8 Februarie 2009, 17:31)
Continure cu Bebe
Da Bebe, nu ma inec nici eu cu apa rece privind aceste discutii. Ar fi mult de discutat ca sa lamurim de ce sa nu ne imbatam. Eu am asa o formare mai sociologista putin. Inteleg aceasta iluzie a libertatii permitindu-ni-se sa discutam aici si sa injuram in general. Stiu si de ce se intampla asta. Si totul pleaca de la credibilitatea pe care o acordam institutiilor, "liderilor" politici si continua cu nesesizarea de catre cei foarte multi a felului in care o institutie devine entitate in sine si nu mai este important sa rezolve probleme, ci este esential sa isi justifice permanent existenta si pentru asta se preocupa sa mentina o stare de agonie a problemei respective.
Suntem liberi sa vorbim si sa injuram atat timp cat folosim acest lucru doar ca pe o defulare a frustrarilor sociale pe care le acumulam in timp, dar cu conditia sa ne pastram in aceeasi stare, adica sa ramanem in stare de multime. Daca incercam sa iesim din aceasta stare imediat vor interveni. A iesi din starea de multime inseamna a avea un mod de actiune rational, a sti de ce facem acel lucru, a ne face o strategie ca sa-i impiedicam pe guvernanti sa faca ce vor, etc, etc.
De aceea nu vor accepta niciodata si nu ne vor lasa niciodata sa ne organizam. Si sub diferite pretexte vor interzice orice actiune conjugata. Unde trebuie intervenit? In "cultura sociala", cum zice sociologia si in "stilul de viata". De ce aici? Pentru ca toate lucrurile pe care le fac politicienii si economistii au o finalitate: manipularea si consumul in multime. E un mic secret la mijloc: daca multimea ar ignora complet politica si toate sistemele pe care si le-a creat in timp, precum si daca aceeasi multime nu ar mai consuma nimic dintr-un magazin de exemplu, toate aceste constructe politico-economie ar muri. Nu e o idee a mea sau a altor politicieni. E ceva ce s-a mai intamplat in istoria umanitatii. De exemplu Mahatma Gandhi i-a gonit pe englezi din India incepand prin a nu mai consuma nimic din magazine pentru ca tot ce se gasea era de provenienta engleza si prin a nu se mai supune politicii engleze ( generand conceptul "nesupunerii civice"), adica prin a nu mai plati taxe, impozite, a nu se mai supune legilor facute de englezi.
Problema apare insa la un alt nivel. Actionarea asupra acestor 2 elemente ( cultura sociala si stilul de viata ) nu se poate face decat prin ideologie. Ideologia justifica. Adica raspunde la intrebarea "de ce?" fac un anumit lucru, caci orice om se intreaba de ce face ceva.. Abia dupa aceea ar fi alte intrebari care dau unui om impulsul actiunii, cum ar fi ce fac?, cum fac? si alte intrebari de nuanta.
Cat ii priveste pe cei care sunt sau ar fi capabili sa ia pozitie sper sa se intample un alt fenomen, firesc si asta. Sa se imbogateasca si apoi sa faca ceva, adica sa ia o pozitie. Consider ca este normal sa se integreze initial in sistem, caci daca sunt un om capabil, atunci as vrea sa si traiesc cumva, la un anumit nivel ( iata nivelul de viata fiind parte componenta atat a stilului de viata, cat si a culturii sociale ). Important este ce fac dupa aceea. Insa cum banii nu au nici miros, nici morala...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (8 Februarie 2009, 22:53)
pentru Mugurel, din nou
Ai dreptate in privinta culturii sociale si stilului de viata. Mahatma Gandhi a reusit sa-i alunge pe englezi, inteleg de la tine, pentru ca a impus "nesupunerea civica". Crezi ca la noi ar functiona? Eu ma indoiesc. Sa luam numai cazul fast-food-urilor, ca nici n-ar fi de anvergura prea mare si s-a tot spus ca vand produse nocive. Ei, poti convinge cosumatorul roman sa nu mai apeleze deloc la aceste "surse" de hrana? Sa le "desfiintezi" in felul acesta in Romania? Ma indoiesc. Cu atat mai putin cand e vorba de ceva mai complex, mai profund si cu implicatii mult mai largi. Te intrebai cum au reusit "alesii nostri" sa distruga invatamantul si cultura. Relativ simplu: sistemul de invatamant (care, se stie, era performant, nu trebuia decat depolitizat) a fost supus "reformei", reforma fiind, concret, un sir lung de experimente nefericite avand drept cobai elevii, profesorii si parintii. S-a ajuns astfel la o incoerenta generalizata a sistemului de invatamant, la programe scolare supraincarcate, greoaie si la mari afaceri, extrem de profitabile, cu manuale alternative. Rezultatele sistemului "reformat" incep sa se vada: tot mai multi tineri violenti, ignoranti, "impermeabili" la cultura, incapabili sa gandeasca, impertinenti - de factura celor care au intrat si pe acest forum cu "armamentul" specific: agresivitatea limbajului in loc de argumente rationale, indisponibilitate la dialog. De altfel vad ca s-au cam retras dupa ce si-au varsat sacul cu injuraturi si jigniri, adica si-au epuizat competentele. In rest.. cum zici: banii nu au nici miros, nici morala... Revenind la legea 298, ca de la ea am pornit - existenta ei face parte din treimea vizibila a icebergului. Sigur ca trebuie contestata, dar, si daca s-ar ajunge (punem cazul fericit) la abrogarea ei - fondul problemei ramane: monitorizarea generalizata nu va inceta.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Silvia (9 Februarie 2009, 04:02)
O noua opozitie
Tocmai a aprut o noua petitie impotriva Codex Alimentarius... poate aveti nevoie sa cititi si acolo un pic. asa naivii precum Cosmin nu vor mai putea spune ca legea se respecta de catre guvernanti! haha... ce gluma buna!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (9 Februarie 2009, 17:15)
ATENTIE
Vreau sa atrag atentia asupra filmului "Esoterica agenda". Este un film bun in general, dar felul in care este facut este cam periculos. Voi scrie cateva idei despre ce simt eu ca transmite acest film. Sunt doar cateva idei care trebuie luate de acolo, dar nu trebuie sa i se acorde o atentie deosebita.
O idee buna ar fi ca nu trebuie sa mai urmezi un lider pentru ca are o idee si sa-l urmezi ca el detine o autoritate si autoritatea inseamna adevarul. Independenta inseamna in primul rand sa gandesti tu si sa nu mai iei retetelealtcuiva orbeste.
Este corecta explicatia cu apele florurate si in sprijinul acestei idei va recomand si documentarul transmis de antena 2, parca, "Noi hranim lumea", la finalul caruia un mare C.O. al companiei Nestle sau Pioneer spune ca toate resursele naturale de apa ar trebui sa aibe o valoare comerciala. Au fost proteste serioase in Austria fata de aceasta idee si nu s-a putut aplica acest lucru. In schimb au inceput zvonurile despre poluarea apelor si poluarea apei de la robinet si astfel populatia a inceput sa cumpere apa imbuteliata de la supermarket.
Este corect si "Codex Alimentarius" care a dus la hrana modificata genetic.
Dar filmul in generalitatea lui este periculos. Un punct periculos este de exemplu inducerea ideii ca Al Gore vorbeste lacunar despre incalzirea globala si ca nu vorbeste de un plan de reambunatatire a naturii care sa cuprinda si oamenii. Voi reveni si cu alte explicatii, de este un flm periculos si ce alte idei de acolo sunt bune.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (9 Februarie 2009, 18:18)
Pentru Bebe
Merci Bebe. Nu stiam de aceste directive ale N.K.V.D. Eu am citit doar niste lucruri pe care le trimisese Lenin lui Stalin, in care i se spunea ca toate dispoziile pe care le da el sa fie formulate cat mai general posibil ca apoi sa poata fi interpretate si adaptate in functie de orice context. Asa spusele comunistilor pareau mereu valabile, desi clar incorecte, asa pareau pentru chinezi ca fiind corecte spusele lui Mao, desi chinezii ajunsesera canibali la propriu din cauza saraciei. Barbatii se lasau ucisi de sotii pentru ca apoi sa fie manacati de acestia si copii pentru a putea supravietui. Si nici in acest context chinezii nu considerau ca partidul greseste.
Directivele acestea explica foarte multe din ce se intampla azi.
Si daca ma gandesc la ce s-a intamplat cu chinezii ma gandesc cu groaza la ce inseamna docilitatea oamenilor si naivitatea lor, desi Plesu a spus intr-un interviu ca pe Pamant nu guverneaza nimeni, iar guvernele sunt numai in mintea oamenilor. Sa fie fals oare?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (10 Februarie 2009, 14:19)
lui Mugurel
Cu placere! Cand am citit prima data directivele, m-a uimit ce minte diabolica a avut cine le-a elaborat. Nu stiu daca o fi fost numai Beria, sau un grup de tovarasi, dar sunt rodul unei/unor minti extrem de malefic-inteligente. Ulterior am facut paralelismul cu ceea ce se petrece azi si m-a luat cu frig pe spate! Sigur, suntem in alt context social, politic, temporal, forma directivelor a trebuit sa se schimbe, sa se adapteze, dar, daca treci de forma si cauti fondul, perspectiva este, eufemistic vorbind, ingrijoratoare.
In legatura cu Plesu - nu stiu in ce context a spus ce a spus, asa ca nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta. Am inteles ca ai facut si studii teologice. O posibila interpretare a spuselor lui Plesu ar fi in sensul afirmatiei christice "Imparatia Mea nu este din lumea aceasta" si atunci singurul "guvern" de care se cuvine sa tinem cont este cel divin. Celelalte... sunt in mintea noastra si mintea noastra le da legitimitate si le face sa functioneze. Nu stiu, zic si eu...
In alta ordine de idei - vezi ca s-au domolit discutiile pe forum? Tubul asta virtual de "drenaj" a functionat, tensiunea initiala a fost dezamorsata. Ne-am intors, linistiti, la trebusoarele noastre cotidiene. Apropo! O saptamana faina tuturor! Mi-a facut placere sa dialogam.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (10 Februarie 2009, 23:44)
Pentru Bebe
Foarte uimit de cum arata societatea in compoaratie cu ce se scrie in acele directive. Le-am citit de 2 zile si pe fiecare zi pun in comparatie ce traiesc, ce mi se intampla si ce se "recomanda" dictatorilor comunisti.
De aceea ma intreb ce sa faca individul comun ca mine si ca toti ceilalti ( inclusiv ca acei naivi care au mai scris pe aici) cand insasi sistemul pe care il legitimezi are o actiune ascunsa, oculta, concentrata, organizata, un sistem care chiar asta vrea sa faca? Sa-l delegitimeze? Cum? Esti interzis, arestat, cu institutii care te desfiinteaza, institutii care au drept angajati propriul tata, frate, prieten. Prin urmare insasi acest sistem este gresit. Daca nu ar exista institutii, politica si bani cred ca ne-am gasi niste solutii de existenta mult mai comode si mai putin complicate. La ce ne foloseste aceasta ordine mondiala, daca viata noastra pe fiecare zi este tot mai complicata, mai dificila, mai degradanta? Si totul incepe de la natura noastra lasa si lipsita de responsabilitate. Natura noastra gresita. De aceea exista biserica. Si ca unul care a facut teologia, pot sa spun ca nu exista sistem de manipulare si de spalare a creierului atat de eficient ca biserica. O urasc. Biserica exploateaza o nevoie a noastra despre care nu se vorbeste. Nevoia de limita. Suntem fiinte limitate care vor o explicatie a limitelor oricarui lucru pe care il observa. de aceea ideea de zeu. Este ceva nelimitat si o abstractiune pe care nu o putem atinge si astfel in numele acestei abstractiuni se justifica orice actiune, tocmai pentru ca e un fel de "treaba care nu se va termina niciodata" si astfel orice sistem se justifica la infinit. Eident asta inseamna confiscarea unui sentiment pe care cu totii il numim credinta.
sper ca nu te opresti si tu. O saptamana faina si tie, dar mai scrie. Nici Geo nu mai zice nimic. Da de drenaj este vorba in tot ce inseamna toata aceasta nebunie a vorbirii nationale degeaba in care se implica toti nebunii si neavenitii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Lara Croft (11 Februarie 2009, 13:42)
Răspuns în trend
De azi înainte vom răspunde la telefon:
Bună ziua, ţie şi ascultătorilor noştri!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (11 Februarie 2009, 18:38)
Pentru Mugurel
Am prins aseara pe un post TV o dezbatere despre 289, erau vreo patru participanti. N-am vazut-o de la inceput si nici n-am avut rabdare sa o urmaresc pana la sfarsit. Am retinut doua detalii: prezenta unei "tovarase" care sustinea necesitatea legii pe tonul latrator, important si dur al activistilor de partid unic (specia asta cataratoare nu va fi niciodata pe cale de disparitie) si prezenta unui nene de la SRI care a recunoscut, mai mult sau mai putin voalat, ca s-a practicat interceptarea/stocarea si anterior acestei legi! OK. S-a confirmat ce stiam. Si-acum intrebarea retorica: daca "baietii buni" se ocupau deja de mult cu interceptarile in lupta lor curajoasa impotriva "baietilor rai" dar, offf!, nu erau eficienti, cu ce ii eficientizeaza simpla recunoastere legala a indeletnicirilor preexistente? Ca vor avea de prins si dovedit niste infractori "informati" si, prin asta, mai vigilenti? Ha, ha, ha!!! Sau ii ajuta doar sa mai ciupeasca legal niste bani buni, pentru dotare cu aparatura de ultima ora? Ce sa mai vorbim! Marii nostri infractori nu ajung, in orice caz, dupa gratii. Sau doar atunci cand, rar, interesele "la varf" o impun. Despre asta ne-am lamurit! Si, parca in ciuda scopului declarat al celor ce au confectionat legea, un titlu mare in ziar anunta ca "S-au intetit jafurile si talhariile". Ca sa vezi! Te pomenesti ca infractorii au interpretat legea asta ca pe o provocare... Lasand bascalia la o parte, individul comun de care spui nu prea are ce sa faca. Se pare ca suntem totusi "prea mici pentru un razboi atat de mare". Nu putem decat sa constatam, ca Shakespeare, ca "ceva e putred in Danemarca" si sa intuim ca putrefactia incepe de la carmuitori.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ingrid (11 Februarie 2009, 22:29)
de vazut
http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (11 Februarie 2009, 23:44)
Un protest
Da Bebe, am vazut si eu in seara asta pe tvr 1 ca s-a gasit un grup care a protestat in Bucuresti impotriva legii asteia.
Dar, asa cum foarte bine observi si tu, din tot ce am citit am constatat ca nu exista in istoria omenirii, nici o comunitate si nici o epoca in care sistemul sa fi fost asa cum oamenii l-au gandit. Niciodata un sistem nu s-a schimbat si nu a facut ceva pentru popor, pentru cei care l-au sustinut. Orice sistem nu a avut o alta preocupare vreodata decat manipularea multimilor.
Nici un imperiu nu a cazut pentru ca a fost rasturnat de popor, de aceea eu nu mai cred in revolutii, revolte care au schimbat ceva, etc.
Deci si momentul 1989 a fost doar o manipulare ordinara.
In plus, prostia poporului roman este ca nici nu l-a interesat vreodata de propria soarta. Nu cred ca in istoria sa, poporul asta a stiut sau a avut sentimentul de proprietate a propriului destin. Mereu poporul asta a avut sentimentul ca cineva face ceva pentru el. Si mereu crede asta.
Si mai grav este ca fiecare generatie nu intelege ce inseamna si la ce foloseste cultura generala. Singurul lucru care pare sa fie important este banul. Pare ca trebuie sa-ti vezi de treaba si sa faci bani, ori ca-i furi, ori ca jmecheresti, dar sa-i obtii.
Timpul rezolva, timpul goleste de sens. Orice sistem este ca o boala. Nu stiu daca te vindeci pentru ca te tratezi sau te vindeci pentru ca boala si-a facut treaba, dupa care "pleaca singura", air singura treaba este ca organismul a rezistat "atacului"? Marea problema a tuturor celor multi impotriva sistemelor este starea lor de multime. Nu te poti impotrivi unui sistem si nu poti face ceva impotriva lui decat daca la randul tau te organizezi, dar organizarea presupune instrumente, dar instrumentele presupun resurse pe care nu le poti accesa pentru ca sunt totusi de natura publica si ar trebui sa detii niste capacitati de decizii la nivel public si asa ajungem la nevoia de putere. Deci, toti cei care suntem nervosi nu avem decat de asteptat ca sistemul sa sucombe, ca va sucomba. Numai ca s-ar putea sa murim si sa sucombe dupa aceea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Geo (12 Februarie 2009, 07:55)
@Mugurel
Mugurel, am vazut intr-o seara intimplator la tv pe antena 1 pe Cosmina Pasarin si am fost tentat sa mut repede canalul, dar, a inceput sa spuna ea mai multe, printre care prezenta si acest site, la care lucreaza ea si cu o echipa. Am intrat pe net imediat sa vad ce le poate capul si am ramas surprins ca e bunicel site-ul. Cit despre Badea si Gadea , imi plac emisiunile care le fac ei, dar, pot spune ca cunosc cit de cit media si atit pot sa-ti spun: "sunt niste caini care latra dar nu musca......"
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bogdan (12 Februarie 2009, 19:51)
Piata Universitatii si Piata Victoriei ne cheama !!!
Vine vremea iar sa iesim in piata universitatii sau piata victoriei !!! ca la revolutie sau la mitingurile ANTI FSN SI ILIESCU !!! Daca in 91' s-a iesit in strada pt ca FSN-ul lui Iliescu s-a transformat in partid politic si faptul ca Iliescu a format noua SECURITATE numita SRI ... Acum de ce nu s-ar face la fel in situatia in care dupa atatia ani ei cred ca isi permit sa dea totul pe fata fara ca noi sa reactionam. ei cred ca pt ca s-au chinuit atat de mult sa ne faca sa uitam trecutul nostru si s-au chinuit ca cei tineri sa nu-l afle deloc, noi vom accepta ca prostii sa traim in conditile astea de comunism. Dar se pare ca au reusit... nimeni nu mai iese in strada sa protesteze impotriva nedreptatiilor care se petrec in tara asta si faptul ca ne sunt incalcate cele mai sacre DREPTURI ALE OMULUI, au reusit sa schimbe mentalitatea societatii noastre astef incat ei sa poata face orice si sa nu li se opuna nimeni, iar cei putini care se opun sa fie persecutati (cel putin public). asta nu va aduce aminte de ceva??? pana cand noi nu ne vom trezi din prostia noastre vesnica si sa realizam ca defapt VIATA NOASTRA ARE VALOARE si nu trebuie sa permitem unor parveniti si demagogi sa ne DICTEZE vietiile in functie de interesele lor ... TRAIM IN CONTINUARE IN COMUNISM, treziti-va la realitate!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (12 Februarie 2009, 21:46)
Intrebare
Geo, ar trebui sa muste presa? Si cum ar putea s-o faca. Eu ma bucur ca ei macar latra. Daca astia n-ar latra ar fi naspa rau. ai este cineva care latra? Radu Moraru? Daca cunosti presa, iti propun sa face, ceva net. Sa avem o pozitie. Mcar sa latram si noi. Daca vom latra mai multi,poate se va auzi macar latratul. Nu la Palatul Victoria, nici la Cotroceni. Macar poporul sa auda latratul. Poate vor spune inspectiei muncii cand vine in control in multinationale, ca muncesc mult peste acele 8 ore. Ca acum nu au curaj sa vorbeasca despre abuzurile in munca. Nu ii critic, pentru ca in locul lor, constatand ca ca nu am alternativa, poate as avea si eu aceeasi atitudine. Dar constat ca este grav.
Pentru BOGDAN. Bravo, ai spus fraza esentiala: "TRAIM IN CONTINUARE IN COMUNISM".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (12 Februarie 2009, 23:41)
traim in continuare in comunism. Sau nu... Atentie!
traim cu spaima si cu sechelele comunismului. DAR - Nu intoarcerea la comunism e de temut. Primejdia reala este a acea a instalarii unui nou sistem totalitar, mai abil, mai subtil, mai "global" si mai potent decat a fost comunismul.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Geo (13 Februarie 2009, 16:37)
@Mugurel
Nu ai cum sa ajungi in media sa"latri" ceea ce-ti place, sau mai bine zis, ceea ce nu-ti place, pt ca televiziunile se feresc de astfel de programe, ziarele la fel, pt ca toti "muncesc pe bani" .Cred ca va trebui gasita solutia si date exemple pt situatii similare din toata lumea, pt ca "precedentul" e cel mai bun exemplu, zic eu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (13 Februarie 2009, 16:55)
pt. Mugurel si Geo
Geo are dreptate. Sistemul fiind cu extensie globala, reactiile trebuie sa fie pe masura. Occidentalii deja au ripostat mai vehement decat noi, s-au organizat, au intentat procese - vizand chiar directiva 24/2006/CE. Protestul in strada si prin media nu sunt, in aceasta etapa, solutii viabile. Mai degraba o coalizare ferma cu asociatiile occidentale care au avut initiativele de care ziceam. Nu stiu cum se poate face asta, nu sunt jurist/avocat, dar poate vad calea cei care sunt in domeniu si in masura sa actioneze in acest sens.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Banng. (13 Februarie 2009, 16:58)
Inutila lege.
Sunteti inconstienti ? Filtrarea tuturor datelor procesate de la fiecare ISP e I-M-P-O-S-I-B-I-L-A !! Nu exista asa ceva, o sa mor de doua ori pana cand o sa reuseasca filtrarea tuturor datelor.
In 2 ani mare minune ar fi daca ar putea filtra datele a 100.000 de oameni ...ce sa mai spunem ca sunt milioane de useri on-line.
Eu chiar cred ca sunteti nebuni la cap.
Nu exista si nici macar in 40 de ani nu o sa se poata filtra datele tuturor persoanelor ce acceseaza internetul.
Daca aveti putin habar, probabil intelegeti ..."acul in carul cu fan" e o nimica toata, mai repede gasesti acul decat sa filtrezi datele userilor. Numai eu fac cativa GB zilnic de trafic ....cred ca nu aveti habar despre ce este vorba.
In orice caz, semnez petitia doar pentru simplul fapt ca au avut tupeul asta...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 10/11 1 .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11