Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)", pagina 11

Facebook share
Pagina 11/11 1 .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
un tanar (5 Aprilie 2009, 04:02)
SA NE UNIM FORTELE!!
Grupul de initiativa Impotriva Imprumutului de la FMI, propune unirea tuturor fortelor intr-un singur punct. Oameni buni,...nu se mai poate....trebuie sa facem ceva. S-a decis numele site-ului www.fight4romania.com
Ajutati cum puteti.....se lucreaza la el....scrieti-le...VENITI CU IDEI...de asemenea site-ul va sprijinii aceste initiative cetatenesti (petitiile de pe www.petitiionline.ro) impotriva acestor nesimptiti. Trebuie dusa o campanie severa de informare.....numai asa vom reusi,...daca suntem uniti...Sa incercam aceasta varianta....suntem prea multe ''bisericute''.
HAI CA SE POATE!!! LUPTATI FRATILOR.....VIN VREMURI GRELE! FITI UNITI!
-
http://www.youtube.com/watch?v=yNHJHO4ZGBA
-
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alexutza (9 Aprilie 2009, 22:46)
VREAU TABELUL
cine stie cum pot trage la imprimanta tabelul cu petitia va rog fffff frumos sa imi spuna si mie
VA multumesc pt intelegere
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ia tabelul (9 Aprilie 2009, 23:49)
Mugurel
Prietene sau prietena, vezi ca la sectiunea "Semnaturi" ai chiar deasupra tabelului textul:"Semnaturi petitie in format PDF". Da clik pe textul asta, ai rabdare sa se deschida si apoi cauta pe bara de sus expresia "save a copy". Asa il salvezi pe calculatorul tau. De aici il deschizi, apoi print din meniul "file". Dar vezi ca sunt peste 2700 de pagini.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
tania (15 Aprilie 2009, 12:39)
pasii marunti ai ocultei...
atentie! iata noi pasi ai ocultei mondiale pt a ne familiariza cu... "inofensivitatea" controlului cu microcipuri:

"Somnul ratiunii zamisleste monstrii. Albert Einstein

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5586617-microcipuri-implan
tate-pastile-vor-anunta-medicul-daca-pacientul-uita-pastilele.htmMicrocipuri implantate in pastile vor anunta medicul daca pacientul uita sa-si ia pastilele

de Marius Mihaiescu HotNews.ro
Luni, 13 aprilie 2009, 11:04 Actualitate | International

Microcipuriimplantate in medicamente vor putea permite in curand doctorilor saafle daca un pacient respecta sau nu medicatia prescrisa, anunta dailymail.co.uk.

Senzoriidigestibili, cu o marime mai mica de un milimetru patrat, vor permitedoctorilor si chirurgilor sa-si monitorizeze pacientii aflati in afaraspitalului.

Noua tehnologie ar putea fi extrem de utila pentrupacientii cu afectiuni psihice sau in varsta, care au de luat foartemulte medicamente.

Medicamentul "inteligent" functioneaza prinactivarea unei descarcari electrice inofensive in momentul in carepilula este digerata.

Incarcatura este preluata de un aparat care inregistreaza momentul digerarii pastilei, pulsul si respiratia pacientului.

Informatiile sunt transmise pe telefonul mobil al pacientului si, via internet, la doctorul care a prescris medicatia.

Microcipurile sunt invizibile si pot fi introduse in orice tip de medicament.

Douamari firme cerceteaza deja posibilitatea de a adopta noua tehnologie,dezvoltata de americanii Proteus Biomedical. Primele probe vor incepein Marea Britanie in 12 luni.


currentArticleTags = 'proteus biomedical,industria farmaceutica,medicamente';
Citeste mai multe despre proteus biomedical • industria farmaceutica • medicamente"
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alex (18 Aprilie 2009, 15:35)
cu ce scop?
Daca se aduna un animit numar de semnaturi legea nu va mai fi valida? Care e acel numar?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anonim (1 Mai 2009, 03:35)
Comunismul
Stiti...toata lumea urla ca toti dracii ca nu sunt de acord cu aceasta lege...pe ultimul care ne-a ascultat (Ceausescu) l-am omorat...lui Basescu ii facem o petitie online...
Uitati-va aici TOVARASI...si spuneti ce credeti...
http://www.youtube.com/watch?v=GhAXtVRopaw
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (2 Mai 2009, 20:32)
pentru Mugurel, despre "anonim"
Salutări, Mugurel, am revenit să văd ce se mai discută pe forum, dacă mai sunt pe-aici vechile cunoştinţe... Nu voi sta prea mult, dar comentariul "anonimului" şi invitaţia de a viziona pe youtube ceva, mi-au stârnit curiozitatea. Am vizionat atentatul la care face trimitere, cunoscut, de altfel şi de la ştiri. Dar scena filmată la care ne trimite "anonimul" nu face decât să confirme că e just punctul de vedere al celor ce NU doresc interceptarea comunicărilor. E dovada concretă că o astfel de practică (existentă şi în alte ţări) nu poate preveni atentatele, nu-i intimidează şi nu-i opreşte pe "terorişti" căci ei nu vor comunica prin mijloacele "supravegheate". E dovada cât se poate de clară că povestea cu prevenirea actelor teroriste e doar un pretext, valabil numai pentru cine nu se "prinde" că se urmăreşte, în perspectivă, un control generalizat al populaţiei.
Mulţumim domnului "anonim" - ne-a oferit un argument forte să refuzăm, în continuare, o lege care permite violarea drepturilor cetăţeneşti şi o practică evident ineficientă în combaterea terorismului!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un tanar (4 Mai 2009, 13:03)
Forumul e deschis www.fight4romania.com Va asteptam alaturi de noi
Oameni buni,...a sosit momentul sa facem ceva....haideti sa luam masuri. Vreti sa continuam la infinit sa semnam petitii? Am facut si noi tm-tam cu petitia legata de imprumutul de la FMI...si?....tot nu am rezolvat nimic concret (decat o oarecare mobilizare)...acest imprumut se va face zilele acestea cu, sau fara voia noastra. Nu suntem bagati in seama, credeti-ma.

Din initiativa unor tineri s-a creat acest site ....si vom ''apasa pe acceleratie'' ... daca puteti ajuta cu materiale legate de aceasta lege , va rog sa intrati la sectiunea contact si sa lasati un mesaj.
Va multumim!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un tanar (4 Mai 2009, 13:04)
.....
* la sectiunea CONTACT sau chiar pe FORUM
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (5 Mai 2009, 21:57)
Pentru Bebe
O sa-mi cer scuze. O sa-mi cer scuze pentru ca desi am semnat petitia si sunt de acord cu toate incercarile de a atrage atentia politicienilor, totusi nu cred in puterea acestor modalitati de a schimba ceva. Nu sunt niste instrumente. Si nu cred ca putem face ceva in acest mod pentru ca atunci cand ai un presedinte ca basescu care isi face ambitii cu "sanatatea" noastra practic si spune acum ca "isi asuma o eroare" cand a semnat legea pentru profesori, este clar ca nu avem deloc un presedinte cu care poporul ar avea ceva de discutat.
Banuiesc faptul ca fiecare ati vazut cum a fost tratata societatea civila cand a incercat sa comunice cu el in problema codurilor.
Cu dobitocii trebuie sa ai instrumente de comunicare specifice. Cu cine credem noi ca putem comunica? Cu basescu si toata camarila pusa de el peste tot? Sa fim seriosi! Astia habar nu au ce este responsabilitatea! Dar respectul?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (6 Mai 2009, 00:37)
pentru Mugurel şi pentru "un tânăr"
subscriu! aceste forme de manifestare a "libertăţii de opinie" sunt absolut ineficiente. Legea pentru profesori a fost o cacealma electorală, nu singura, dar probabil cea mai grosolană cacealma şi minciună, pentru că a fost votată în unanimitate, stropită din belşug cu mari lacrimi de crocodil de actuala ministră, pe-atunci candidată, şi promulgată de preşedinte. Lege... în toată legea, dar acum egală cu zero! Trăiască aşadar criza mondială, care a devenit scuza supremă şi salvatoare a staffului politic. Nu avem preşedinte, nu avem politicieni, nu avem presă onestă, nu avem libertate, nici demnitate decât sub formă de surogate şi avortoane. Democraţia etc, etc - vorbe în vânt.
Avem haos, degringoladă, cădere liberă spre fundul prăpastiei, pentru că, la vârf sunt alte interese. Poporul? Ţara? Hai să fim serioşi! Astea sunt cuvintele magice in plasa cărora aspiranţii la putere dintotdeauna şi de oriunde i-au prins pe votanţi. Acum nici asta nu mai contează, pentru că şi voturile se "prelucrează" la alt nivel decât acela al secţiilor de votare din teritoriu... CE ştie cel mai bine "clasa politică" să facă? Să mintă, să constrângă, să creeze iluzii, să dispreţuiască, să deruteze, să înlăture tot ce îi stă în cale. Şi asta e dintotdeauna, nu s-a inventat în *89 sau după.
Sublim entuziasmul celui care semnează "un tânăr", dar şi foarte, foarte realistă observaţia lui "Nu suntem băgaţi în seamă". Aşa e! Noi, vorbăreţii de pe forum, indiferent ce spunem, oricâtă dreptate am avea, nu contăm!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un tanar (10 Mai 2009, 05:49)
propunem sistemul ''Guvernare 2.0''
www.fight4romania.com propune sistemul ''Guvernare 2.0'', o alternativa la acest sistem corupt. Singura solutie.
Implica-te si tu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mugurel (10 Mai 2009, 19:58)
Pentru "un tanar"
Eu nu inteleg un lucru la toate manifestarile acestea: si ce daca toti guvernantii astia fac ce fac. Si ce daca noi suntem atat de informati! Si ce daca stim ca in magazine sunt extrem de multe magazine cu "e"-uri sau cancerigene. Stim. SI ??? Este vreunul care sa nu mai cumpere aceste produse? Stim ca sunt multe produse periculoase. Si ??? Ce facem cu stiina asta a noastra ????
Am vazut si alte materiale despre "Codex alimentarium". Si ce??? Este vreunul din noi care sa se opuna? Gasim oare modalitati de a ne opune si de de a-i obliga pe cei care fac asta sa nu o mai faca? Sigur, trebuie discutat, dezbatut, constientizat. Dar cred ca numai cu asta ramanem. Cred ca trebuie sa ne dezvoltam si instrumente pentru a ne opune practic si eficient. Simplul protest nu este suficient. Sunt manifestatii in lumea asta impotriva globalizarii. Si oamenii aia se bat si distrug bunuri, magazine, etc. Si ??? Nu se mai intampla globalizarea? Deci cred ca trebuie sa propunem masuri concrete de opozitie. De exemplu sa facem un fel de..."ziua neconsumului", in care nimeni sa nu mai cumpere de la supermarket-uri nimic. Sa blocam accesul in aceste magazine si o zi sa nu se mai cumpere nimic. Si alte lucruri practice care sa provoace probleme in masa. Nu doar discutii pe net. Ca nu e suficient. Si nici proteste violente ca atunci nu facem decat sa ne batem cu politia sa distrugem niste masini si niste vitrine si cam atat. Mai mult nu se va intampla nimic. Guvernele tot is vor face de cap. Ce ar fi daca s-ar face ziua neconsumului de coca-cola pe glob? O zi in care coca-cola sa nu se mai vanda nici la jumatate din cat se vinde? Poate ca asta ar fi ceva ce i-ar afecta. Dar se poate oare face un astfel de lucru?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un tanar (11 Mai 2009, 03:12)
@Mugurel
D-le Mugurel in primul rand ar trebui sa ducem o campanie de informare. ''Si ce daca stim?'' - ei, ar fi bine daca ar sti toata lumea, insa din pacate nu e asa. In paralel cu aceasta campanie trebuie sa facem si altceva, nu vorbeste nimeni deocamdata de proteste de strada (cu cine?), insa asa cum ati afirmat '' nu e suficient sa ne rezumam doar la discutii pe net''. Idea pe care o propuneti dumneavoastra e buna, si ar putea fi aplicata. Legat de ''guvernare 2.0'' e doar o idee, o eventuala solutie, la fel ca si a dumneavoastra. Veniti pe fight4romania.com sustineti-va aceasta idee. Asta inseamna sa ne implicam. Si sunt convins ca vor fi multi cei care va vor sustine parerea.
ps: Suntem un grup de tineri cu initiativa, nu apartinem unei grupari politice sau unei organizatii.
Multumesc...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Catalina A (16 Mai 2009, 20:31)
Informatia este PUTERE!!
"Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite ,Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal."
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bebe (18 Mai 2009, 09:07)
petitie impotriva Codexului Alimentarius
Puteti semna petitia, daca doriti, la adresa
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61682048.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Entropia (2 Iunie 2009, 00:04)
Dau comentariu la tot cartieru'
Citesc si ma minunez. Cata prostie. Pe de o parte prostia venita din ignoranta - aceste demersuri sunt menite sa controloze, asa cum au remarcat unii comentatori de aici sub diverse nuante. Nu vom fi in pericol ca cineva ingust la minte sa aiba controlul si sa va f* viata (desi nu-i exclus). Da' e nasol ca cineva mai inteligent ca noi si cu siguranta mai pervers va avea la indemana mijloace sa influenteze viata oricui. Bineinteles ca nu se vor asculta convorbirile cu amanta, spun explicit pentru toti cretinii care cred asta dar si pentru cei care simt nevoia sa ii convinga pe cretinii din randul intai. Conversatiile se vor filtra dupa diverse reguli, se vor rafina pana se ajunge unde vor, unde vor si poate eu sau unii dintre voi. Capacitate de stocare exista, si trebuie doar sa va duca mintea putin ca sa va imaginati ca nu se va stoca orice, se va stoca conform unor reguli. Si planul este sa afle ei primii cand cineva poate prezenta cel mai mic risc posibil pentru sistem, pericol pentru ei. Si este logic :) asa ar face 95% dintre oameni care au notiunea de control, putere si risc. Degeaba semnam petitii, pentru ca cei mai multi romani sunt prosti sau naivi. Puteti sa va enervati sau nu, nu imi pasa dar mi-e mila de voi, mi-e mila de noi si de ce nu in acelasi timp, cei mai multi sunt in siguranta. Ignoranta lor nu ii va pune niciodata in pericol pentru ca vor fi destul de lasi sa se conformeze sistemului. Cand se va pune problema sa avem cipuri vor multi care emana prin toti porii "Gata sefu'. Unde il punem?". Mira oare pe cineva ca sunt romani care si-ar implanta si un cip pentru niste mici? Cam la fel de tragica mi s-ar parea posiblitatea ca cineva sa vrea sa le puna astora un cip de control ! :)
Ce s-o mai lungim, cei mai multi sunteti niste oi, si tot pe-acolo suntem si noi toti ca entitate colectiva. Nu ne putem opune schimbarilor, pentru ca sunt provocate de forte de precizii, motivatii si tenacitati intotdeauna superioare oricarui mini-grup de cetateni de rand. Oamenii care gandesc astea nu sunt niste prosti. Sunt atatia oameni inteligenti cu obsesii. Pregatiti-va pentru un vis lung, da' asa relaxat pentru ca oricum nu e nimeni in stare sa schimbe cursul decat - ce ironie - facand uz deplin si absolut de liberul arbitru. Ca de-aia ne-a fost dat. Tot o forta inteligenta ne-a inzestrat si cu ala. Iar alta ne-a prins in chingi cu abureala ca in anumite cazuri de a recurge la liberul arbitru ne va trimite in locul... larg cunoscut sub denumire de "IAD" :) Ajungem la religie care este in acelasi timp salvarea si sfarsitul nostru, si oricum aici vorbeam despre altceva, revenind... Suntem exact in stadiul de evolutie care trebuie, asa ca sa nu ne ingrijoram. Sa nu ne ingrijoram pentru ca noi oricum inmagazinam sfarsitul din momentul aparitiei, individual si ca specie umana. Asa ca...incercati sa aveti o viata frumoasa, daca se poate aveti vointa sa interactionati cu ceilalti asa cum v-ati dori voi sa se interactioneze cu voi [exclus masochistii, si alte "minoritati" :) ]. Sa traim noi viata frumos si sa le dam o m* virtuala tuturor celor care isi baga nasul in c*ul... nostru pardon intimitatea noastra.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nicu (24 Iulie 2009, 02:28)
Votati va rog si petitia asta
Votati va rog si petitia asta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p36483052.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai (3 August 2009, 17:12)
Dragi Romani
Dargi romani,va rog semnati si petitia noastra,ca nu mai putem:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p62404041.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marius (18 August 2009, 23:47)
SONDAJ DESPRE UNIVERSITATEA "SPIRU HARET"
SONDAJ DESPRE UNIVERSITATEA "SPIRU HARET":
http://www.petitieonline.ro/sondaj-s66920048.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 11/11 1 .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11