Prima pagina » Petitii online » Retragerea imunitatii parlamentarilor

Petitie: "Retragerea imunitatii parlamentarilor"

Dupa tragicul eveniment din clubul Colectiv am organizat proteste si marsuri in toata tara. Din pacate insa, cei dispusi sa iasa in strada se imputineaza in fiecare zi. Am decis sa deschid aceasta petitie pentru a continua intr-un fel actiunile noastre, si am ales un subiect care (zic eu) ne va ajuta sa facem din tara aceasta un loc mai sigur. Retragerea imunitatii parlamentarilor este NECESARA, deoarece datorita lor se merge pe mite, nepotisme si la mica intelegere. Datorita incompetentei lor verificarile cladirilor se fac cu ochii inchisi atata timp cat patronul intinde plicul. Ei detin controlul asupra aparatelor de stat prin influenta pe care o exercita ca persoane sus puse. Aceasta imunitate - care efectiv nu ajuta poporul in nici un fel - este singurul lucru care ii desparte de o celula, loc binemeritat pentru ei. Daca sunteti de acord cu cele spuse mai sus, votati pentru RETRAGEREA IMUNITATII PARLAMENTARILOR!

12/11/2015

Categorie: Politica.