Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva difuzarii de muzica populara si de alt gen decat religioasa pe postul de radio RENASTEREA 9...
image

Petitie: "Petitie impotriva difuzarii de muzica populara si de alt gen decat religioasa pe postul de radio RENASTEREA 91,0 Mhz !"

Facebook share

In numele crestinilor ortodocsi si a tuturor ascultatorilor din judetele Cluj , Bistrita Nasaud si din toata tara si diaspora ,dorim incetarea difuzarii pe Radio Renasterea 91,0 Mhz a muzicii populare si de petrecere , a folclorului , a dedicatiilor muzicale , si a oricaror emisiuni de prost gust care nu au nici o legatura cu Orthodoxia ! Acest post de radio este una din mostenirile noastre a Orthodocsilor lasat de vrednicul de pomenire Vladica Bartolomeu Anania ! (Si care acolo intre drepti , se mahneste profund auzind < zgomotul ieftin care polueaza fonic urechile ortodocsilor> Fondurile de finantare ale acestui post de radio sunt din banii nostrii pe care ii donam noi la Biserica Orthodoxa , fiecare dupa puterea sa ! Acest post de radio este al nostru si dorim sa ascultam si sa invatam despre Domnul Iisus Christos , Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria si Sfintii si Parintii Orthodoxiei !

21/01/2015

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Mitropolia Clujului , Maramuresului si Salajului
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =