Prima pagina » Petitii online » Radiouri românești de calitate în toată țara

Petitie: "Radiouri românești de calitate în toată țara"

Dorim ca principalul organism care veghează asupra presei audio-video românești, Consiliul Național Al Audiovizualului, să ia atitudine și să acorde licențe în toate orașele reședință de județ ale țării, pentru cele mai bune și mai calitative 8 radiouri din România, și anume Pro FM, Radio ZU, Kiss FM, Virgin Radio, Digi FM, Europa FM, Magic FM și Rock FM.

Astfel, sper că toți românii vor asculta cu mare drag adevărate voci de radio din România, precum

Șerban Grigore, Sebastian Coțofană, Virgil Batista, Nono Semen, Diana Ramadan, Tatiana Hagiescu, Ramona Dumitrescu, Mădălina Vintilă și Nico Creciunesc (ProFM)

Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Sebastian Filcea, Adi Mihăilă, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Raluca Leahu, Raluca Benavides, Corina Mihăilescu (Radio ZU)

Ovidiu Stănescu, Oliver Simionescu, Andreea Berghea, Ana Moga, Ionuț Rusu, Andrei Ciobanu, Alex Vidia, Marian Boba, Marian Soci (Kiss FM)

Camelia Chenciu, Andrei Niculae, Alice Tudor, Andreea Remețan, DJ Andi (Virgin Radio)

Dominique Iancu, Dan Gabor, Ioana de Hillerin, Liana Stanciu (Magic FM)

Răzvan Exarhu, Adi Despot, DJ Hefe, Cristian Hrubaru (Rock FM)

Radu Constantinescu, Moise Guran, George Zafiu, Vlad Petreanu, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan, Andreea Esca, Filip Standavid, Teodor Tiță, Liviu Harbuz, Iulia Verbancu (Europa FM)

Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Mihaela Gioga, Cătălin Nunu, Lucian Mândruță, Horia Popescu, Cristi Dumitrescu, Ramon Cotizo, Vlad Mixich (Digi FM)

În plus, aceste radiouri sunt ascultate de mai bine de 5 milioane de români anual. Plus că acestea nu-și bat joc de programul și emițătoarele lor precum radiourile locale. Radiourile naționale au zilnic și redactori de știri locale, iar emisiunile lor (ale naționalelor) se întind zilnic de la prima oră a dimineții, până la ultima oră a nopții, cu informații utile din toate domeniile !

Așa că sperăm că CNA va lua atitudine și va ține cont de această petiție !

Semnează și tu, dragă ascultătorule, dacă vrei să asculți aceste #RadiouriDeCalitate !

14/03/2018

Autor: Nicu Necolae
Destinatar: Consiliul Național al Audiovizualului
Categorie: Muzica, tv, radio.