Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Redirectionarea sumelor investite in integrarea sociala a minoritatilor rrome catre proiecte de investitii in ...
image

Petitie: "Redirectionarea sumelor investite in integrarea sociala a minoritatilor rrome catre proiecte de investitii in domenii mult mai importante"

Facebook share

De ani de zile se cheltuiesc sume imense pentru integrarea sociala a minoritatii rrome (desi as folosi cu totul alte cuvinte) ... Ce s-a facut in tot acest timp? Simplu: peste tot in tara clanurile tiganesti au pus stapanire pe tot ce inseamna cultura, siguranta, institutii, bun simt, drepturile noastre, ale romanilor ca cetateni. Aceasta rasa de oameni cer drepturi peste tot pe unde se duc, dar uita ca inaintea drepturilor au obligatii fata de tara in care locuiesc.
Domnilor guvernanti, pana cand sa mai suportam teama asta de a iesi pe strada, teama de a te plimba in parcuri, sau in orice alta zona din tara noastra, a ROMANILOR?

De ce nu redirectionati banii investiti in diverse programe de integrarea a rromilor (daca nu au fost redirectionate catre alte interese) catre proiecte gen: construirea unor locuinte pentru tineri, infrastructura rutiera si/sau feroviara, agricultura, industrie. Cand o sa intelegeti ca nu rromii ne tin noua tara, ei doar o distrug, distrug orice reprezinta non-valoare pentru ei.

In Italia suntem priviti ca lepre, din cauza acelorasi cetateni rromi. Oricat de mult ii hulim pe italieni, ei cel putin s-au ridicat impotriva crimelor strainilor in tara lor (din pacate am intrat si noi, romanii get beget in acest conflict). Ungurii au inceput sa iasa in strada, si sa-si faca dreptate, mult nu va mai dura si in Romania...

24/02/2009

Autor: Bogdan
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =