Prima pagina » Petitii online » Transferați de urgență Aeroportul Internațional Oradea către Primăria municipiului Oradea!

Petitie: "Transferați de urgență Aeroportul Internațional Oradea către Primăria municipiului Oradea!"

După alegerile locale din 2016, odată cu noua majoritate PSD-ALDE-UDMR, incompetența a devenit singura constantă a Consiliului Județean Bihor. În doi ani, noua conducere CJ Bihor a reușit deosebita și inegalabila performanță de a pierde rând pe rând toate zborurile internaționale, fără a găsi o soluție de înlocuire! Sezonul de vară al anului 2019 debutează cu ZERO zboruri externe.

Solicităm transferarea Aeroportului Internațional Oradea la primăria municipiului Oradea cât mai rapid cu putință, pentru a-l mai salva până se mai poate de la faliment, dar și pentru a aduce un management profesionist și un Consiliu de Administrație competent, ce să repună Oradea pe harta zborurilor internaționale!

04/03/2019

Destinatar: Consiliul Județean Bihor