Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Repunerea in functie a doamnei doctor Tatar Simona
image

Petitie: "Repunerea in functie a doamnei doctor Tatar Simona"

Facebook share

Cerem reangajarea doamnei doctor Tatar Simona in cadrul Spitalului Clinic de urgenta Cluj Napoca, deoarece prin decizia managementului de a desface contractul de munca a doamnei doctor, au rapit copiilor sansa de a fi diagnosticati si tratati de unul dintre cei mai buni medici pediatri de la noi din tara, doamna doctor Tatar Simona.
Datorita faptului ca domna doctor si-a dat demisia din UMF, managerul spitalului i-a desfacut contractul de munca si din cadrul spitalului, lasand astfel mii de copii fara medicul care le-a salvat viata.
Doamna doctor e omul, care fara nici o obligatie fata de noi, raspunde la telefon la 12 noaptea, ne consulta copiii in cel mai scurt timp de cand o contactam, nu se lasa pana nu afla diagnosticul corect si care ne ajuta de fiecare data sa trecem peste toate greutatile. Noua ne-a salvat copilul si mai stiu atat de multe persoane care se bucura in continuare de copiii lor, datorita profesionalismului si implicarii acestui medic deosebit.
E momentul sa fim noi alaturi de dansa si sa nu lasam sistemul acesta bolnav sa ia si medicii care isi iubesc meseria mai mult decat se iubesc pe ei. Va rog sa semnati aceasta petitie in incercarea de a schimba ceva pentru binele copiiilor nostri.
Va mulțumim pentru implicare!

11/01/2017

Autor: Mocan Camelia
Categorie: Sanatate.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =