Prima pagina » Petitii online » Nu suntem de acord cu reducerea pensiilor, salariilor, indemnizatiei de crestere a copilului, samd

Petitie: "Nu suntem de acord cu reducerea pensiilor, salariilor, indemnizatiei de crestere a copilului, samd"

Refuzam a fi de acord cu politica de reducere a cheltuielilor prin birul tuturor contribuabililor normali din Romania si a celor care au facut ceva pentru tara asta: pensionari, mamici, salariati, veterani de razboi, aviatori, militari, precum si toate celelalte paturi sociale amenintate de aceasta decizie irationala luata de Guvern prin care reduc pensii, salarii, indemnizatii, samd.
Propun sa se impoziteze alte categorii de bunuri aducatoare de venituri:
- iachturi si alte bunuri de lux (blanuri, bijuterii,tablouri...ssmd) incepand cu valoarea de 5.000 lei;
- vile, case de vacanta incepand cu valoarea de 40.000 lei;;
- masini de valoare incepand cu 20.000 lei;
- conturi in Elvetia sau alte tari care nu pot fi verificate si controlate de catre ANAF, altfel erau in conturile bancilor din Romania;
- conturi curente la banci ,disponibil de peste 10.000 lei sau 5.000 euro/7.000 usd;
- verificarea la sange a firmelor off-shore care inghit banii din tara in conturile externe mai sus mentionate;
- inghetarea achizitiilor cu exceptia celor de utilitati si a furniturilor de birou la limita de subzistenta (ca si asa sant institutiile publice) si cu monitorizarea stricta a acestora, precum si a firmelor care vor lua aceste contracte;
- verificarea investitiilor facute pana acum in regim de urgenta a lucrarilor demarate si in functie de concluzii se vor aloca fonduri sau nu;
- interzicerea cheltuielilor privind depasarile externe si interne nejustificate;
- interzicerea cheltuielilor de protocol;
- interzicerea altor achizitii care nu sunt stringente;
- limitarea cheltuielilor privind telefoanele, taxele postale si a carburantului;
- etc...sunt multe.
Intr-un cuvant lumea sa stea acasa, sa isi vada de treaba, fara cheltuieli in plus si fara sa-si caute de treaba....
- renuntarea imediata a proiectelor Min Dezvoltarii deoarece sunt absurde si sunt o gaura neagra in buget, beneficiar este Partidul atot conducator pt alegeri;
- imputarea sumelor necuvenite incasate prin OUG 105/2009 si OUG 37/2009 a tuturor persoanelor vinovate din cadrul institutiilor publice care au lasat sa fie platite mai multe persoane pe un post;
- eliberarea din functii a celor platiti ilegal prin cele OUG de mai sus;
- implicit demisia Guvernului si a Presedintelui;
- ALEGERI ANTICIPATE !!!!! SA SCAPAM DE EI !!!
- sa nu mai plateasca MAMA si TATA prin munca lor ,si altii, incompetenta lor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA NU MAI FURE CA LE_A AJUNS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca Sunteti DE ACORD, VOTATI MACAR ACUM PETITIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

13/05/2010

Autor: Functionarul normal-cetatean al Romaniei
Destinatar: Public/Guvern/Presedinte
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 07/01/2011