Prima pagina » Petitii online » Ajuţi tu si altii te vor ajuta, pe tine!

Petitie: "Ajuţi tu si altii te vor ajuta, pe tine!"

Asociaţia ’’SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’’ înfiinţată in Oras; Dărmăneşti, Jud; Bacau, ROMANIA în data de 19.05.2010, ce desfăşoară o activitate de sprijin a persoanelor cu dizabilităţi, cunoscând implicarea dumneavoastră în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, vă rugăm să ajutati şi asociaţia noastră compusă din 28 de membri cu nevoi, persoane care pot fi parintii, fratii, surorile, rudele si cunoştinţele noastre. Intentionam ca prin aportul adus de dumneavoastră sau instituţia pe care o reprezentati, prin ajutorul oferit asociatie, noi ca asociatie si dumneavoastra ca oameni să facem posibil ca cei 28 de membri să aibă acces la un program de reabilitare si integrare sociala. Dragostea, Bucuria, Pasiunea si Prietenia sunt trairi care alcatuiesc viata oricarui om fericit, trairi pe care ne dorim sa le aducem in inimile cat mai multor persoane, insa intotdeauna vom avea nevoie de prieteni si oameni, cu suflet care sa vrea să ne ajute, oameni asemeni dumneavoastra!''Viata noastra este o lupta permanenta, pentru a ne pastra sanatatea mintala, pentru a supravietui, nu pentru a trai, pentru a ne mentine drepti într-o lume la care nu ne putem adapta, fara ajutorul dumneavoastra! Puterea oamenilor constă in unitate. Cu cat sunt mai multi oameni care cred intr-o cauza cu atat ea se va materializeaza mai repede”! Te motiveaza puternic dorinta de a face bine si de a oferi o mana de ajutor celor ce au nevoie? Te simti implinit(ă) atunci cand ai ocazia de a spune cateva cuvinte frumoase sau chiar de a scoate din impas o persoana, avand tendinta de a te sacrifica pentru altii? SUNTEM AICI, Asociatia ‚SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’ din Oras; Dărmăneşti, Jud;Bacau, ROMANIA si ne dorim din tot sufletul sa fim: ajutatati, sprijiniti, indrumati, consiliati, sfatuiti! Aşteptăm bunăvoinţa, omenia şi sprijinul dumneavoastră prin ajutorul acordat oferindu-vă în schimb, zâmbetul şi recunoştinţa noastră, dar şi posibilitatea de a promova numele, marca sau imaginea instituţiei reprezentată prin dv. în faţa partenerilor şi a opiniei publice, organizarea de conferinţe sau a unor evenimente, la sediul Asociaţiei, iar ca Sponsor, puteţi beneficia şi de anumite facilitaţi fiscale ce vă sunt acordate prin Lege. La fel ca orice alta organizaţie care trebuie să strângă bani, să se facă cunoscută în cadrul comunităţii, să adere la programe, să depindă de sponsori, are şi avem multe sarcini de realizat. Omul are nevoie de şanse iar pentru a-şi valorifica şansele cei cu nevoi mai speciale, au nevoie de stimulare, îndrumare, educaţie, apreciere şi respect.
,,Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate nelegiuirile, ea descurca ce este incurcat, usureaza ce este greu, inveseleste ce este trist!”
Persoana de contact Stanoaie Remus Liviu, Mobil: 0761622917/0746217193, E-mail: romuluss75@yahoo.com, sau ne puteti contacta şi la tel: 0234/356656; fax: 0234/356546. Cont in lei, IBAN; RO06RNCB0535118103700001 deschis la Banca Comerciala Romana, Agentia Dărmăneşti, Bacau. Cod de inregistrare fiscal: 27376032.

Vă mulţumim!

05/02/2011

Autor:
Destinatar: Cei abilitati sa ofere ajutor.