Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Re-Difuzarea Canalului Animax în România
image

Petitie: "Re-Difuzarea Canalului Animax în România"

Facebook share

Această petiție este pentru cei ce vor canalul Animax înapoi în România ! Acest canal difuza anime-uri, muzică,emisiuni Japoneze pentru tineri cu vârstă cuprinsă între 12-30 ani. Acest canal a fost înființat în Japonia în anul 1998 și difuzat în România inclusiv Europa de Est la data de 02.06.2007 și a fost scos la data de 01.04.2014 de Sony Pictures Enteraiment de noua directoare care a ocupat locul numai pentru a inchide acest canal !
Acest canal avea inclusiv restricții de vârstă deci nu știu motivul pentru care trebuia neaparat scos... În Asia acest canal era pentru toate vârstele și program Non-stop dar la noi cu restricții de vârstă și difuzat între orele 20:00-02:00 partajat cu canalul Minimax. Acest canal a făcut parte din viața noastră inclusiv în copilărie deși nu eram suficienți de maturi pentru a ne uita pe el...Dar nu asta e important ci difuzarea lui din nou separată sau în partaj decât deloc !
În România NU este valabil nici online difuzarea lui fiindcă adresa lui duce la AXN Spin. ( Http://AnimaxTv.ro = AXN Spin )
Păcat de noua generație că NU v-a putea face diferența între desenele Vestice(obișnuite) și Estice(anime-uri).
Anime-uri există și online însă NU mai avem niciun canal TV pentru așa ceva și ne-a fost scos inclusiv singurul canal pentru așa ceva...Animax....Care în trecut a înlocuit canalul Anime+(așa numit A+) tot cu anime-uri.
Această petiție vrea să atragă atenția C.N.A și mai ales la Sony Pictures Enteraiment pentru a difuza din nou acest canal Tv sau măcar un canal de Anime-uri la TV.
Semnați aici fani Otaku !

23/02/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: C.N.A, Sony Pictures Network
Categorie: Muzica, tv, radio.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =