Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Impotriva manipularii PSD + PC + PNL", pagina 1

Facebook share
 
bma (9 Decembrie 2009, 23:17)
...
Libertatea de exprimare reprezinta unul dintre drepturile fundamentale ale omului, proclamat in mod universal. Ea este esentiala pentru existenta si dezvoltarea unei societati, pentru exercitarea celorlalte drepturi si libertati fundamentale ale omului. "Orice persoana are dreptul la libertatea opiniei si a expresiei; acest drept include libertatea de a sustine propriile opinii, fara interferente, libertatea de a cauta, primi si raspandi informatii si idei prin orice mijloace si fara frontiere", Declaratia Universala a Drepturilor Omului, articolul 19.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
bma (10 Decembrie 2009, 12:50)
mda...
as fi semnat si eu petitia daca era IMPOTRIVA MANIPULARII !!!
dar sa vezi doar o parte a manipularii si cu cealalta sa fi deacord mi se pare o mare demagogie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adriana Grigorescu (10 Decembrie 2009, 19:00)
PDL A FRAUDAT ALEGERILE
B1 TV; Presedentia Romaniei; Evenimentul zilei; OTV; = ASTIA SUNT CEI CARE MANIPULEAZA, MINT SI UNI, I-ADICA PDL-ISTI ,FURA CU NERUSINARE ALEGERILE.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dan (10 Decembrie 2009, 19:39)
drept e ca trebuie sa fii idiot.de ar trai caragiale
unii nu pot gandi singuri asa ca isi alimenteaza echidstanat din punctul de vedere al antenei 3 sau relaitatea tv .era jenanta mizeria de care dadeau dovada cei de pe a3 si rtv
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
OSCE (10 Decembrie 2009, 20:28)
OSCE
OSCE atrage atenţia asupra neregulilor

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a semnalat, într-un raport, lipsa de imparţialitate a posturilor Antena 3 şi Realitatea TV şi a ziarelor „Jurnalul Naţional" şi „Cotidianul", care au avut o atitudine nefavorabilă Preşedintelui Traian Băsescu.

http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/Posturile_TV_au_sfidat_grosolan_leg
ea_0_166783791.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
nettzy (11 Decembrie 2009, 12:49)
rau cu rau dar mai rau fra rau.
prefer niste strutzocamile( socialism si liberalism in acelas partid?)decat comunisti parsivi, ahtiatzi dupa putere si averi. Patriciu,unul dintre cei mai mari hotzi , daca nu cel mai mare a fost in psd,Catarama la fel,Vantu s-a dat cu psd-ul,. si dincolo sunt destui. asa ca oricine ar fi , noi, astia de jos tot rau o s-o ducem. nu vom ,,trei bine".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ratzusca (11 Decembrie 2009, 16:52)
Manipulare
Suntem cu totii manipulati, chiar si aceasta petitie poate fi considerata o manipulare, asa ca nu exista nici un motiv de a o semna.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mirare (11 Decembrie 2009, 20:36)
faina si zaharul
Bunica mea de 86 de ani a venit tarand dupa ea un bax de faina si 5 kg. de zahar , cica le-a primit de la pnl asta era inainte de primul tur , la al doilea tur ea a votat cu Basescu , trageti voi concluziile ...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ardeleanu (27 August 2011, 14:11)
LA PUSCARIE CU LACHEII ASA ZISI JURNALISTI AI I-REALITATII&ANTENELE LUI FELIX
Scoatere de URGENTA in afara legii a CNA-ului,din cauza acestei institutii CORUPTE pana in maduva oaselor cele doua fecalitati(pentru ca televiziuni nu pot sa le spun) I-realitatea & Antenele lui Felix,Felix cotoiul turnator din parlament, atenteaza GRAV SIGURANTEI NATIONALE a ROMANIEI !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: