Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Fara "Bahmu" la Balul Operei Cluj", pagina 1

Facebook share
Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.
 
carpa de stres pe jos (11 Ianuarie 2010, 16:54)
regina gunoiului
marea bahmureala nu-i de noi.

sunt curios care clujean a luat initiativa de a o chema la bal.

eventual la sfarsitul balului la strans gunoaiele!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dr.Marius Rimbasiu (11 Ianuarie 2010, 22:34)
FELICITARI TINERETULUI
Felicitari initiatorului acestei Petitii care sper sa -i reuseasca cu sprijinul semnatarilor Salvarea onoarei scenei Teatrului si aOperei Nationale din Cluj-Napoca. Ma bucura faptul sa constat ca in absoluta majoritate semnatarii sint TINERI care stiu ce-si doresc astazi in Romania. CHAPEAU !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gusteru (11 Ianuarie 2010, 23:18)
jos impostura, mediocritatea si prostia!
Am vizionat premiere de jdemii de euro care au iesit de pe afis ca nu faceau sala, sex si mozoleli pe scena de opera, culturalizarea publicului cu tot felul de experimente deocheate dar promovarea inculturii si a prostiei ma fac sa ma revolt. Cine a luat initiativa de a o invita pe mahalagioaica? Probabil acelasi directoras viteaz Tirfan Rares si sleahta lui de acoliti care se imbogatesc si-si ingrasa buzunarele precum purceii, mimand cultura si viata muzicala clujeana, niste impostori pe care nu-i prea intereseaza cultura si arta. Bani sa iasa, ca-n rest fraierii de clujeni inghit tot! S-au dezmintit vreodata? Traiasca manipularea, dezbinarea dintre oameni si minciuna!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dr.marius rimbasiu (12 Ianuarie 2010, 01:48)
Jos impostura, mediocritatea si prostia !
Jos impostura, mediocritatea si prostia ! Absolut de acord, insa daca dorim sa obtinem ceva pozitiv , s-o facem fara jigniri. De altfel, banuiesc ca doamna mahalagioaica nu de catre domnul director Trifan a fost invitata, ci de catre organizatorii care au inchiriat sala pentru a-si face bilciul. Corect ar fi ca si ansamblul Operei sa boicoteze susaneaua.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
sorinel (12 Ianuarie 2010, 10:41)
ce opereta ieftina
a invitat-o clujeanul, dr. Miko si firma lui de evenimente Mikotronic. E un business privat, o afacere cu INFUZIE DE BANI PUBLICI! Dati de Primarie, iar primarul a acceptat sa prezinte showul alaturi de mahalagioaca de Bahmuteanu! Deci si bani publici si mahala!

Rusine!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
sustinator (12 Ianuarie 2010, 14:56)
Miko strica faima operei !!!!
comentariul lui sorinel explica tot!!! pacat ca s-a ajuns aici, putea sa gaseasca alta solutie sa ii dea bani publici, ca sti cu totii ca avand sotul in partid are multe privilegii bine nemeritate!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Edmond Ardeleanu (13 Ianuarie 2010, 02:08)
Nu balcanismului
Uite-asa incearca miticii sa ne "miticizeze" cu totul, sa ne otraveasca in stil balcanic cu toate gunoaiele din Regat. Ca la turci, nu valoarea conteaza, banul. Sa raminem vestici fratilor, asa cum am fost de un mileniu incoace. Bube in gura sa aiba cel ce va merge la spectacol, daca tiganca apare pe scena Operei din Transilvania!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Florin salamus (13 Ianuarie 2010, 10:33)
Miko o sustine pe Bahmu!
http://www.ftr.ro/clujenii-nu-vor-la-bal-cu-bahmu-este-sotia-lui-prigoana-potriv
ita-pentru-a-prezenta-balul-operei-34884.php

Cititi acest articol! Dl. Miko nu vrea sa cedeze. Daca vrea un scandal cred ca o sa il aiba dar va fi PATATA imaginea Operei si a Clujului!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Razvana RImbasiu (13 Ianuarie 2010, 13:08)
Opera din Cluj,cetatea de scaun a groapei de gunoi
Ca si clujeanca care m-am hranit aproape 30 de ani din spectacolele care au avut loc pe scena operei din cluj, sunt consternata de alegerea prezentatoarei pentru cel mai important eveniment anual al acestei institutii. Las de-oparte aspectele legate de viata tumultoasa a D-nei Bamuteanu, invocand doar legatura inexistenta a acesteia cu opera ca institutie dar si cu muzica de opera si mesajul acesteia. Mi se pare profund neporfesionala aceasta decizie de a amesteca domenii de activitate profund divergente, ma doare nespsus sa vad cum aceasta institutie este insultata si batjocorita astfel. Factorii de decizie care aduc un astfel de aport masiv la denigrarea Operei clujene trebuie sa fie constienti ca in acest fel se vor consacra in mentorii crearii imaginii negative a unei institutii iubite cu pasiune si dedicatie de multi clujeni cu nume rezonante.
Cred in acelasi timp ca imeginea D-nei Bahmuteanu nu ar reusi oricum sa-si schimbe imaginea de care se "bucura" nici prezentand pentru tot restul vietii ei toate Balurile Operei din Viena, asa ca aceasta rusine pentru clujeni ar fi oricum inutila.
Protestez activ impotriva lipsei profunde de profesionalism si de respect de care ar da dovada organizatorii in cazul in care ar Adriana Bahmuteanu ar fi prezentatoarea acestui eveniment, si as prefera categoric anularea Balului Operei din Cluj inaintea transformarii lui intr-o catastrofa rusinoasa!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Un Ardelean, nu regatean, nu tigan (15 Ianuarie 2010, 01:15)
Fapte nu vorbe!
Sunt niste propuneri interesante la pozitia 469 din petitie. Ce spuneti, ne bagam?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anonim (15 Ianuarie 2010, 12:38)
ce probleme mai aveti si voi
... parca ar veni bahmu sa cante .... nu mai fiti atat de deranjati de participarea ei in calitate de prezentatoare pentru ca nu e cazul !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ardeleanu' (15 Ianuarie 2010, 12:47)
ce probleme mai avem?
@anonim
Dacă ţi-e atât de dragă, păstreaz-o! Prezenţa,în această calitate a acestei..persoane, e o jignire adusă scenei clujene!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dragos (18 Ianuarie 2010, 08:42)
Ptr organizatori
Chiar vreti sa legati Balul Operei de Miss Piranda?

http://www.libertatea.ro/stire/bahmu-prezinta-miss-piranda-2010-272464.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: