Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Reclamatie la serviciile oferite de BRD FINANCE
image

Petitie: "Reclamatie la serviciile oferite de BRD FINANCE"

Facebook share

Buna ziua,
Sunt posesorul unui card BRD Finance si DACIA. As dori sa atrag atentia asupra serviciilor oferite de BRD FINANCE, pentru ca nu doresc ca si alti posesori de autoturisme DACIA LOGAN sa mai fie pacaliti cu aceasta oferta.
Am primit acest card de credit acum 2 luni si pot sa spun ca daca faci operatiuni cu acesta, devine extraordinar de costisitor:
1. Orice retragere de numerar este taxata cu un comision de 3RON
2. Daca faci depuneri in contul de card trebuie sa anunti telefonic BRD FINANCE, serviciu care este utilizabil greoi in reteau ROMTELECOM si utilizabil mai mult in reteaua de telefonie mobila, iar operatorii BRD Finance nu raspund decat foarte greu (am platit 50 eur la telefon pentru convorbirile dintr-o luna cu BRD FINANCE)
3. Orice depunere mai mare decat cea prevazuta in contract trebuie anuntata telefonic iar banii reintra in cont dupa 48 ore (daca ai noroc, daca nu revii cu un nou telefon)
4. Costurile de administrare suportate de client sunt extraordinar de mari si in consecinta mai mult cheltui decat sa utilizezi un asemenea credit
5. Extrasele de cont nu sunt trimise, iar BRD Finance da vina pe Posta Romana, punand cuvantul clientului in fata cuvantului angajatilor BRD Finance
CONCLUZII
Aceste informatii pot fi verificate si pot sta la dispozitie cu detalii.

11/09/2008

Autor: MIHAI AURELIAN MIHAI
Destinatar: BRD FINANCE, OPC, Opinia publica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =